6 magas zsírtartalmú étel, amely egyáltalán nem egészségtelen

Ha azt halljuk egy ételről, hogy magas a zsírtartalma, rögtön azt feltételezzük, hogy akkor biztosan egészségtelen is. Pedig vannak zsíros ételek, amelyek kimondottan egészségesek!

A magas zsírtartalmú ételekről általánosságban azt gondoljuk, hogy nem tesznek jót az egészségnek, fogyasztásuk elhízáshoz vezethet, szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat, sőt akár az alvás minőségére is hatással lehet. Nem kell azonban minden magas zsírtartalmú ételt kivágnunk az étrendünkből, sőt, vannak olyan zsíros ételek, amelyekből érdemes lenne többet fogyasztanunk!

Forrásunk volt. 


Még több érdekesség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.