Liptai Claudiának és párjának újabb szerelemgyereke érkezik

Lehullott a lepel a nagy titokról, amivel pár napja felcsigázta a követőit Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám. Az édes meglepetés nem egy újabb baba formájában érkezik. 

Liptai Claudia és cukrász párja Pataki Ádám pár napja egy félreértelmezhető üzenetben tette közzé a következő üzenetet saját instagram oldalán.

"A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos... Most végre már lehet. Újabb szerelem gyerekkel bővül a Pataki család!" - írták izgatottan a bejegyzéshez.

Sokan azt gondolhatták, újabb baba érkezik a családba, és Claudia ismét anyai örömök elé néz, de a kezdeti meglepetés és a rengeteg gratuláló hozzászólás után a posztot kiegészítették a #nemmindenazamineklatszik #varjatokholnapig #agyereksokfelelehet hashtagekkel, amiből már sejthették a követők, hogy nem gyermekáldásról van szó.

Később az alábbi videót is feltöltötték, hogy tovább borzolják az idegeket:

A szemfüles rajongók egyébként korábban már kikövetkeztethették egy-két elejtett információmorzsából, hogy egy egészen másfajta szerelemgyerekkel bővül a sztárpár élete. A legfrissebb bejegyzéssel pedig le is rántották a leplet az égető kérdésről. Régóta dédelgetett álmuk válik valóra azzal, megnyitják közös, új cukrászdájukat.

Claudia és Ádám már nagyon izgulnak a közelgő nyitás miatt, mi pedig alig várjuk, hogy ellátogathassunk és megkóstolhassuk mivel rukkolnak elő a Pataki Cukiban. Szurkolunk!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Liptai Claudia instagram oldala

via

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.