Nagy bejelentést tett Tóth Vera és párja

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán hamarosan egy olyan projektbe vágják a fejszéjüket, amely által nem csak mindennapjaikba nyerhetünk betekintést. 

Tóth Vera és párja, a gasztronómia világából sokak által ismert Pauli Zoltán nyolc hónapja alkotnak egy párt, ez alatt az idő alatt pedig mindketten megismerhették a másik munkáját, érdeklődési körét. A pár nemrég egy Facebook Live videóban jelentette be a rajongóknak, milyen közös projektet indítanak el hamarosan.

Az énekeső és párja hamarosan közös vlogot indítanak majd, amelyben nem csak közös életükbe nyerhetünk betekintést, de olyan helyeket és eseményeket is mutatnak majd, amelyek a gasztronómia szerelmeseinek is érdekesek lehetnek.

,,Olyan szuper helyekre jutunk el vagy a művészet, vagy a gasztronómia motivációján keresztül, hogy ezt szerintem látnotok kell" - mondta Pauli Zoltán, aki gasztronómiai szakemberként és a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) nevű egyesület egyik alapítótagjaként az országot járva népszerűsíti a vidéki éttermeket.

Vera és párja az elmúlt nyolc hónapban rengeteg helyet felfedeztek, hamarosan induló videóblogjukban pedig Magyarország szépségére és rejtett, többek között gasztronómiai és művészeti kincseire szeretnék felhívni a figyelmet.

A pár leszögezte, hogy nem szeretnének influenszerkedésbe kezdeni azzal, hogy közös vlogot indítanak, sokkal inkább csak szerelemből és odaadásból szeretnék megmutatni a magyaroknak, hogy nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy az ember szép helyen járjon vagy jókat egyen.

A vlog megjelenéséig még várni kell, szeptember 8-án azonban Rácalmáson, a SVÉT 11.0 őszindító rendezvényén Tóth Vera és Pauli Zoltán is képviselteti majd magát a zene, valamint a gasztronómia nevében.

Ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via Femina, címlap Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek