Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Liptai Claudiát valamiért mindenki nagyon megbámulta a szupermarketben

Pár hete írtunk arról, hogy Liptai Claudia lesz az egyik hazai áruházlánc arca. Lássuk, esélyes-e a műsorvezető a következő Kasszás Erzsi szerepére!

Megújulás címmel indított új reklámkampányt a Reál áruházlánc, a márka új arca pedig nem más, mint Liptai Claudia. A híres műsorvezető mostantól vicces áruházi sztorik főszereplőjeként jelenik meg a képernyőn, az első, bemutatkozó reklámot pedig már mi is megnézhetjük – írja a Kreatív.hu

A Reál új háziasszonyával filmeken, óriásplakátokon, a közösségi médiában, bolti atrapokon, illetve szórólapokon történő megjelenés mellett a későbbiekben egy-egy Reál rendezvény kapcsán élőben is lehet találkozni. 

Ezt is olvasd el! - Liptai Claudia teljesen új szerepben mutatja meg magát 

Liptai Claudia még hetekkel ezelőtt egy Instagram posztban írt arról, mennyire örül a felkérésnek, amely nem is feltétlenül a megbízó szimpátiáján, hanem sokkal inkább a fogyasztók szimpátiáján alapul.

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a reklámok, ahol valamilyen hírességet láthatunk egy számunkra teljesen más közegben. Ahogy imádtuk George Clooney Martini-reklámjait és különleges Nespresso-s élményeit, talán pont annyira fogjuk szeretni majd Liptai Claudiát is, aki mostantól nem csak hangja, de arca miatt is született feleségként lopja be magát a szívünkbe. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

via kreatív.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Wed, 2019-06-19 11:04

Kedves Felhasználóink!

A hozzászólásokat moderáltuk, megkérjük, tartózkodjatok a sértő, bántó kifejezésektől, véleményeteknek kulturált formában adjatok hangot.
Üdvözlettel:

a Nosalty csapata