Liptai Claudia elárulta, melyik süteménynek nem tud ellenállni

Liptai Claudia és családja igyekeznek egészséges életmódot folytatni, de a színésznő néha beadja a derekát a kedvenc csokis-karamelltetős süteményének.

Liptai Claudia őszintén beszélt arról, hogy családjában több olyan eset is történt a múltban, amely arra ösztönözte őt, hogy megóvja az egészségét. Szeretné ugyanis, ha gyerekei sokáig számíthatnának rá. Néhanapján persze ő is hódol szenvedélyeinek, vagyis megeszik egy-egy szeletet kedvenc tortájából. A februári Story-magazinból most az is kiderült, hogy melyik sütemény a nagy kedvence a műsorvezetőnőnek.

Liptai Claudia és Pataki Ádám igyekeznek egészséges ételekre szoktatni a gyerekeket / Fotó: Schumy Csaba

Sosincs késő változtatni az életmódunkon

A magát viccesen „téliszalámi-királynőnek" nevező színésznő szerint férje, Pataki Ádám könnyebben alkalmazkodik az egészséges életmódhoz, ám Claudia szerint sem szabad kifogások mögé bújni.

Nem szabad azt mondani: 40 évig éltem így, akkor most már nem fogok máshogy. A holnap mindig egy másik nap, és alkalom a változtatásra

– állítja a műsorvezetőnő.

Liptai Claudia nem tud ellenállni a dobostortának

Azt gondolhatnánk, hogy a Mestercukrász műsorvezetőjének nem lehet könnyű egy cukrász feleségeként odafigyelni az egészséges életmódra, pedig ez egyáltalán nem így van!

Ádám nem hozza haza a munkát, és a cukrászda, hál' istennek, elég távol van ahhoz, hogy le tudjunk szaladni valamiért

– mondja viccesen a színésznő.

A színésznő elmondása szerint egyetlen édesség van csupán, aminek tényleg nem tud ellenállni, ez pedig nem más, mint a dobostorta. „De ebben is a mérték és az egészséges életmód a fontos, és akkor néha belefér egy-egy szelet ebből a finomságból."

Claudia azt is elárulta, hogy ők nem sütnek otthon, csak főznek, és ebbe próbálják bevonni a gyerekeket is.

Címlapfotó: Schumy Csaba

Forrásunk volt: Story magazin


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek