Eltűnnek az árcédulák a Lidl üzleteiből

Persze az árakat ezentúl is tudjuk majd ellenőrizni, sőt, könnyebb dolgunk is lesz az akciók követésében. De mégis mi változik a boltokban?

Nagy változás készül a Lidl magyarországi üzleteiben: az élelmiszerboltok polcain új árcédula-rendszer jelenik majd meg, ugyanis a kiskereskedelmi lánc fokozatosan átáll a digitális kijelzők használatára. Ez több szempontból is előnyös lesz, a vásárlók dolgát is nagyban megkönnyíti a papírfecnik eltűnése a Lidl polcairól.

Eltűnnek az árcédulák a Lidl üzleteiből

Az innováció nevében elkezdte lecserélni az árcédulákat üzleteiben a Lidl Magyarország. A papírlapok helyét digitális kijelzők veszik majd át, amelyek lehetővé teszik az akciók és egyéb információk pontosabb megjelenítését.

A digitális rendszeren belül lehetőség nyílik majd a valós idejű módosításokra, így kevesebb elírás és hibás jelölés várható.

Minden vásárló pontosabb képet kaphat majd az aktuális akciókkal kapcsolatban, ezen kívül pedig a papírlapok kinyomtatása is elkerülhető az új rendszerben. Portugáliában például – ahol egy sikeres tesztidőszakot követően már megtörtént az átállás – üzletenként 400 kilogramm papírt spórol a Lidl.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!