A legjobb fej kutya úgy lopja le a húsos lepényt a rácsról, ahogy senki - IMÁDJUK!

Egy egészen rövid és egyszerű élő videócska, amiért simán tudunk rajongani. A kutya és a finoman, elegánsan, természetesen lezavart, pár másodperces húsoslepény-lopás.

Egy Twitter-bejegyzés, amit eddig cirka ötvenezren osztottak újra, és több mint százezren kedveltek. És egy kutya, aki csupán az orra hegyét és szemeit megmutatva, szinte észrevétlenül, némi szaglászást követően teszi magáévá az empanadat, azaz az argentin húsos lepényt, ami a grillrácson hever. Lelopja, élő adásban. Az interjú közepén. Mert miért ne. Úgyis van még ott pár. NÉZD:

https://twitter.com/Mikel_Jollett/status/907314606833516544

És ezt láttad?

16 kutya, akinek nagyon nem jött össze, amit eltervezett

Ha megkívántad a húsos lepényt, süsd meg:

...ja, és ezeket is nézd meg!

Ezeket olvastad már?

via 444

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek