Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Le a kalappal a 82 éves testépítő nagyi előtt, aki olyat tett, amire sok férfi se lenne képes

Bátorság és erő – ezekre volt nagy szüksége annak az idős hölgynek, akihez betört egy férfi, de a néni, ahelyett, hogy halálra ijedt volna, simán elbánt vele. 

A rochesteri Willie Murphy éppen lefekvéshez készülődött, mikor este tizenegy körül egy fiatalember kopogtatott be hozzá. A férfi megkérte a 82 éves asszonyt, hogy hadd menjen be a házába, mert nagyon rosszul van, és csak mentőt szeretne hívni magának. Willie nemet mondott, de felajánlotta, hogy majd ő tárcsáz.

Az idős hölgy nem sokkal később óriási csattanást hallott, amiről gyorsan kiderült, hogy a férfi tulajdonképpen rátörte az ajtót. Willie nem sokat gondolkozott, felkapta az első kezébe kerülő tárgyat, ami ebben az esetben egy asztal volt, és püfölni kezdte vele.

A végén az idős hölgy annyira belelendült, hogy mire a rendőrök kiérkeztek, inkább a betörő szorult volna segítségnyújtásra. A tisztek gratuláltak Willie-nek, hogy ilyen ügyesen elbánt támadójával, majd kórházba szállították a férfit.

A nő egyébként szenvedélyes testépítő, minden nap lemegy az edzőterembe, ahol 102 kilós súlyokat emelget álló helyzetből. Willie azt reméli, hogy lélegzetelállító sztorija mindenki számára inspiráló lesz, főleg az ő korosztályában.

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!