Lady Gaga teljesen átalakította testét új szerepe kedvéért

Lady Gagát nemcsak tökéletes hangja, de a színjátszásban bizonyított tehetsége miatt is elismeri a világ. A díva legújabb filmjében teljesen más külsővel jelenik meg, mint azt megszokhattuk tőle, a szerep kedvéért ugyanis teljes stílusváltáson esett át, és néhány plusz kilót is felszedett.

A héten debütál Ridley Scott legújabb filmje, a Gucci-ház. A Maurizio Gucci halálát feldolgozó drámában olyan hírességek szerepelnek, mint Al Pacino, Jared Leto vagy Adam Driver, Patrizia Reggiani szerepében pedig nem más, mint Lady Gaga tündököl.

Lady Gaga a House of Gucci minálói premierjén (fotó: Marco Piraccini/Archivio Marco Piraccini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A 12-szeres Grammy-díjas és Oscar-díjjal is jutalmazott énekes különös módját választotta a szerepre való felkészülésnek: 9 hónapon keresztül úgy élte mindennapjait, mintha ő maga lenne Patrizia Reggiani.

Folyamatosan fejlesztette olasz akcentusát, sötétre festette a haját, gondolván, szőke hajjal nem tud igazán olasszá válni, sőt, még néhány plusz kilót is felszedett annak érdekében, hogy kerekebb idomaival még jobban hasonlítson a divatmárka néhai tulajdonosának feleségére.

Lady Gaga a szerep kedvéért csak tésztát és kenyeret valamint egyéb más, szénhidrátban gazdag ételt fogyasztott. A korábban a Csillag születik című filmben debütált énekesnő olyannyira beleélte magát a felkészülés alatt Patrizia Reggiani szerepébe, hogy elmondása szerint még szüleivel is Patriziaként találkozott, a forgatás során azonban mentális problémákkal kellett szembenéznie.

A forgatás vége felé pszichológiai nehézségeim akadtak. Vagy a szállodai szobámban voltam, és Reggiani szerepében éltem és beszéltem, vagy a forgatáson voltam, és ott is Reggiani szerepében éltem és beszéltem. Emlékszem, hogy egy nap kalapban mentem ki sétálni Olaszországban. Akkor már körülbelül két hónapja nem sétáltam, és pánikba estem

– vallotta be az énekesnő.

A Gucci-ház című film világpremierje november 24-én lesz, a kritikusok pedig már most méltatják Lady Gaga alakítását.

Forrásunk volt; címlap: Ray Tamarra/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.