E-l-k-é-p-e-s-z-t-ő, ahogy ezek a színes cukorkák készülnek

Ez a cukorkabolt igazi performansszá alakította színes, mintás cukorkáinak gyártását - tényleg élmény, videón is!

Van egy cukorkabolt, igaz, nem nálunk, hanem Torontóban, neve pedigPapabubble Toronto.Itt néhány vagány tetovált lány úgy készíti a mintás cukorkákat, hogy az ember elgondolkodik, vajon eddig hogy nem jutott eszébe, mennyi meló lehet egy efféle finomságot összepattintani kézzel. Meg eleve, hogy kerül bele az a minta?!

Ezt is nézd meg!

Így készül egy átlagos NYALÓKA - nem biztos, hogy újra megkívánod

Szóval így készül a cukorka, NÉZD:

Régimódi cukorkákat gyártanak hőálló kesztyűkben, hiszen tűzforró cukormasszával dolgoznak. A megfelelő színűre színezett masszából hatalmas husángokat gyúrnak, majd elvékonyítják őket, és kisebb csíkokká formázzák, amiket a kinyújtott masszába helyezgetve nagy műgonddal tekercselnek kellő nagyságúra, majd ebből újra elvékonyított csíkokat rolniznak, és apró cukorkákat vagdosnak belőle.

Iszonyú látványos a dolog, ezt persze ők is tudják, és műhelyüket a látogatók és vásárlók számára is elérhetővé tették, így meg lehet lesni testközelből is, hogy készül a csoda.

Ezeket olvastad már?

via eater

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk