Így készül az amerikai filmekből ismert piros-fehér karácsonyi nyalóka

Jó pár éve kapható nálunk is, de azért azt hiszem legtöbbünknek az amerikai karácsonyi filmekből ismerős - így készül a piros-fehér csavaros nyalóka, a candy cane!

Cukor, cukor, cukor - nem meglepő, de az első gondoltunk ez volt, vélhetően nektek is ez lesz. Viszont van valami felemelő és meditatív abban a szakértelemben és könnyed, begyakorlott mozdulatsorban, ahogy a főleg filmekből ismert amerikai candy cane, a sétapálca-nyalóka készül.

NÉZZÉTEK A VIDEÓT!

via GIPHY

A nyalókát egyébként rakhatjuk a karácsonyi csomagok mellé, az ünnepi dekorációhoz, de akár a fára is.

via GIPHY

Ha pedig megkívántad:

És ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?