Így készül egy átlagos NYALÓKA - nem biztos, hogy újra megkívánod, ha megnézed

Masszív cukor - semmi más nem jut eszünkbe az alábbi videóról. Igen, eddig is tudtuk, de ilyen formában még sokkolóbb. Rád milyen hatással van?

Eddig is sejtettük, hogy egy átlagos nyalóka alapanyagai közt a cukron és az adott aromán kívül nemigen találunk mást, de így, nagy mennyiségben, ahogy az ipari körülmények közt a sok kilós cukormasszából nyalóka válik, valahogy megrázó. Legalábbis ránk így hatott az alábbi videó. Te megkívánod, vagy neked is elmegy tőle a kedved?

Ezt nézd!

13 kaja, amit a dietetikus sosem enne meg. Videón mutatjuk!

Ha elkészítenéd otthon:

Ezeket olvastad már?

via unilad

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!