Krémfehérsajt-saláta
A florentin csirkemell olasz eredetű, Firenze spenótos–krémes fogásait idézi, de a ma ismert változat már az olasz–amerikai konyha kedvence. Egyetlen serpenyőben elkészül, selymes ...
A sütőben karamellizálódó édesburgonya mély, édeskés íze még krémesebbé és gazdagabbá teszi ezt a levesklasszikust. Ha szeretnél egy igazán melengető, illatos fogást, ami egyszerre ...
Ez a brokkolileves egyszerű, finom és gyorsan elkészíthető. Tökéletes egy borús, esős napra, de kellemes nyári ebédnek is pazar. Krémes és sűrű, ugyanakkor könnyű és tápláló. ...
A leves és a főétel is olyan kínai büfés klasszikus, ami, bár nem autentikusan kínai, mégis sokunk kedvence, és házilag is simán reprodukálható. Próbáld ki!
NosaltyMegnyíltak Budapest nagy karácsonyi vásárai: a Vörösmarty Classic Xmas és az Advent Bazilika. Az árak nem meglepő módon idén sem kúsztak lejjebb, továbbra is a külföldi turistákra van szabva majdnem minden.
NosaltyÓriási sikert arattak a magyar sajtkészítők a 37. World Cheese Awards-on, ugyanis 19 sajt is díjat érdemelt.
NosaltyMai Napi Tippünkből megtudhatod, mit kerülj el rántott hús készítésénél.
Újabb hét, újabb kvíz! Most az örökzöldek vannak terítéken, és bevalljuk, nem lesz egyszerű dolgotok.
Korábban elterjedt a köztudatban, hogy a legideálisabb a 19 fokos hőmérséklet a lakásban. Ez azonban még akkor volt igaz, mikor a fűtési rendszerek kevésbé voltak fejlettek, és az épületek szigetelése is fejletlen volt. Lássuk, hány fokot javasolnak most a téli szezonra a szakértők Otthon Tippünkben!
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
Kicsi és nagyok kedvence a palacsinta. Akár sós, akár édes töltelékkel készíted, a legfontosabb, hogy az alap rendben legyen: ez a mi tökéletes palacsinta alapreceptünk, amiben biztosan ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.