Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koronavírus: Drasztikus lépést tett a McDonald's a járvány megelőzése érdekében

Ideiglenesen bezárja amerikai éttermeit a McDonald's. A bezárás 14 ezer éttermet érint, mostantól csak a drive in ablakok lesznek nyitva. 

A koronavírus terjedése miatt összes amerikai éttermét, mintegy 14 ezer vendéglátó egységet zárt be ideiglenesen a McDonald's. Az amerikai étteremlánc arra kéri franchise partnereit, hogy ők is hasonlóan járjanak el a jelenlegi helyzetben, és zárják be éttermeiket – írja a kreativ.hu. 

Az intézkedés közvetlenül csak a McDonald's által üzemeltetett éttermeket érinti, az étterem azonban nemcsak saját partnereit, de más franchise üzemeltetésű üzleteket is arra buzdít közleményében, hogy tegyék meg ezt a lépést. 

Az amerikai étteremlánc bevételeinek 70 százalékát drive in szolgáltatásával szerzi, az étterem ezért (is) tovább működteti az autós kiszolgálást, valamint házhoz is szállít. 

A magyar éttermek egyelőre még nem zártak be, Facebook-oldalukon azonban erősen ajánlják a házhoz szállítási lehetőséget, amelyet a NetPincérGO-val már kibővített területen vehetnek igénybe az emberek. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!