Ez az olasz nagyi zseniálisan oktat ki mindenkit a koronavírusról

Az internet népe most éppen a cuki olasz nagyiért rajong, aki egy videóban beszél arról, mire kell odafigyelni a koronavírussal kapcsolatban.

A koronavírus okozta bezártság és aggódás igencsak aggasztó, de azért érdemes arra a pár pozitív mellékhatásra is felfigyelni, amit ennek a betegségnek köszönhetünk: például a minden nap szerenádozó olaszokra vagy a különleges rózsaszín kenyérre. És most itt van még egy: a cuki nagyi, aki megmondja a tutit a betegségről!

Igazából semmilyen nagy újdonságot nem árul el, de annyira szerethető, hiszen okosságai hallatán mindenkinek rögtön a saját nagymamája ugrik be.Az azonnal mosolyt csal majd az arcodra, ahogy mindezt a sok bölcsességet olaszul magyarázza, és akkor még a háttérmuzsikát nem is említettük.

NÉZZÉTEK:

„Miről is beszélgessünk? A koronavírusról? De miért? Elvileg mindenki tud már mindent, tele a padlásunk jó tanácsokkal. De mondok én is párat, mert én már annyiféle járványt túléltem” – mondja a nagyi.

Például hogy moss kezet! Ez újdonság? Ne csak a koronavírus miatt, hanem azért, mert egész életemben ezt mondogattam neked, igaz? "Mostál már kezet?" Hú, hányszor kérdeztem én ezt már!”

via GIPHY

„Ha tüsszentesz, a könyékhajlatodba tüsszents! Tudom, mindig azt mondogattam régebben, hogy ha köhögsz, tüsszentesz, tedd a kezed a szád elé. Most viszont azt mondom, tüsszents a könyékhajlatodba! De felőlem akár tüsszöghetsz a térdedbe is, az milyen menő!”

„Azt mondják, az ölelés, a kézfogás és a puszi veszélyforrás. Mi lenne, ha innentől köszönésképp kacsintanánk? Kacsintsatok egymásra, ha találkoztok! Tetszik az ötlet?”

via GIPHY

„Ne hibáztass senkit, főleg ne diszkriminálj! Ez a betegség Kínából érkezett, de ezért ne bántsd a kínaiakat. Ez a vírus lecseng pár hét alatt, de a diszkrimináció itt marad, és ez nincs jól.”

„Félsz a karanténtól? Azt kérdezed, vajon mit tudsz tenni bezárva 14 napon keresztül? Felőlem pucolj ablakot. Én például biztos, hogy szószokat és mártásokat fogok főzni. Két héten át főzőcskézni fogok. És ha letelik, aranyárban eladom a mártásaimat, ahogyan most a kézfertőtlenítőt akarják súlyos pénzekért eladni nekünk.”

via GIPHY

„Ezekben a napokban meg kell tanulnod kilépni a komfortzónádból. Figyelj oda másokra, próbálj segíteni ott, ahol tudsz.

Egyetértünk? Egyetértünk!

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Facebook videó

Címlapról ajánljuk

További cikkek