Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kismalacok a tejeskávé mellé? Ez a világ egyik legaranyosabb kávézója!

Japánban kevés olyan dolgot tudnak mutatni az embereknek, ami eléri, vagy meghaladja az ingerküszöbjüket. A malacos kávézónak sikerült.

Itthon is létezik olyan kávézó, ahol különböző egzotikus, és kevésbé egzotikus, de annál kedvesebb kisállatokat simogathatunk, miközben kávézunk, vagy a limonádénkat szürcsöljük. De Tokióban ezt még tovább gondolták, és mondhatni, ennivaló kismalacokkal töltöttek meg egy kávézót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mipig cafe (@mipigcafe) által megosztott bejegyzés,

Kismalac a kávézóban

A Mipig, egy kávézó, ami 3 hónappal ezelőtt, márciusban nyílt meg Tokióban. A különlegessége, hogy kismalacoknak ad otthont, és egyben teret a malacokért rajongóknak arra, hogy megszeretgessék a szőrös kis négylábúakat.

Tokióban nem újdonság az állatos kávézó, ugyanis Japánban rengeteg kutyás, baglyos, sündisznós kávézó létezik, de malacos még nem volt. A Mipig szóvivője elmondta, hogy a kávézó alapítói 2 millió jen – több, mint 5 millió forint – támogatásra számítottak a nyitás előtt, azonban a kétszerese gyűlt össze. Mint kiderült, nagyon is jó ötlet volt a kávézó, és az emberek előszeretettel látogatják az apró malackák miatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mipig cafe (@mipigcafe) által megosztott bejegyzés,

Malac a családban

Ugyan a világon ez az első malacos kávézó, de egy hétvége erejéig már 2015-ben, Londonban is simogathattak kismalacokat a latte-t kortyolók.

Japánban eddig nem sokat tudtak a malacokról, ezért szeretnénk, ha a helyiek jobban megismernék őket, és végül akár családtaggá is válnának egy-két családban – nyilatkozták a Mipig alapítói.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mipig cafe (@mipigcafe) által megosztott bejegyzés,


A pici malacok nemcsak Tokióban, hanem az Egyesült Államokban is kedveltek, különösen a hírességek körében. Paris Hilton gyakran vonult a kedvenc malacával a vörös szőnyegeken, míg Ariana Grande malaca, Piggy Smallz még az egyik klipjében is szerepelt.

Tény, nem lehet betelni velük! Te is elkortyolnál egy kávét egy malacos kávézóban?

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!