Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kipróbáltam, hogyan eszi Kim Kardashian az M&M's-et

Kim Kardashian néhány napja egy elképesztően fontos (nem) információt osztott meg arról, hogyan eszi az M&M's drazsét. Mi is kipróbáltuk. 

Valószínűleg kevés kapcsolódási pontot találhatnánk Kim Kardasian és saját életemben, nemrégiben azonban egy olyan közös tulajdonságot fedeztem fel kettőnkben, amely nem maradhatott szó, vagy inkább tett nélkül. A világhírű celeb ugyanis nemrég egy egészen egyszerű és különleges trükköt osztott meg Twitter oldalán, egészen pontosan azt, hogyan majszolja el az M&M's drazsékat

Kim Kardashian egy tányérra önti a cukrokat, és nem több, mint 30 másodpercre berakja a mikróba. A leírás szerint a cukorka belseje ez idő alatt folyékonnyá válik, a külseje viszont továbbra is ropogós marad. 

Mikor elolvastam Kim rendkívül újszerű és professzionális trükkjét, úgy éreztem, mintha egy régi, már elfeledett barátomtól kaptam volna egy nagyon hasznos tanácsot. Rögtön elhatároztam, hogy én is kipróbálom az M&M's mikrózást.

Egy kevés aggodalommal vetettem bele magam a cukorkamelegítésbe, eszembe jutottak ugyanis azok az emlékek, mikor minden meggondolás nélkül 12 évesen beraktam egy tábla csokit a mikróba, majd fél napig nem lehetett megmaradni a lakásban, annyira büdös és égett szag terjengett mindenhol. Végül elővettem a stoppert, maximumra tekertem a teljesítményt, és tekintetemet az órára szegezve, fogaimat összeszorítva szigorúan 30 másodpercig melegítettem a drazsékat. Az eredmény pedig:

Kívül ropogós, de törékeny héj, belül pedig gyönyörűen olvadó, folyékony csokoládé! 

,,Olyan, mintha a nyári melegben egy napig a nadrágzsebemben maradt volna a cukorka."

,,Hú, de finom!" 

,,Mintha már percekig olvadt volna a számban...Ha az embernek nincs ideje, vagy inkább türelme hagyni, hogy elolvadjon, tök jó ez a mikrós megoldás."

,,Mintha előttem már valaki elszopogatta volna a cukrot."

Külsőre nem változott semmi, azon kívül, hogy egy kicsit megrepedt a cukorka máza. Egy kis nyomástól azonban azonnal szétroppant a drazsé, amiből a nagyon finom, már-már Nutellára emlékeztető olvadt csoki csak úgy kibuggyant a kezünkre. Köszönjük szépen Kim Kardashian West, hogy megosztottad velünk ezt a világot megváltó, csodálatos trükköt. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!