Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őrületes dologgal állt elő a Nutella, ezt mindenki ki akarja próbálni!

Ha a Nutella úgy dönt, hogy szállodát nyit, biztos, hogy a szoba minden pontján visszaköszön majd a kedvenc mogyorókrémünk!
Ha igazi Nutella-rajongó vagy, szinte biztos, hogy neked találták ki azt a nyereményjátékot, amelyben néhány szerencsés egy egész hétvégére beköltözhet a Nutella Hotella nevű apartmanba, ahol mindent, de tényleg mindent Nutella borít!
 
 
A hotel sajnos csak egy hétvége hosszára (2020. január 10-12 között) nyílik meg a szerencsés látogatók között, ráadásul a távoli Kaliforniában található Napa-völgyben, azoknak pedig, akik meg akarják nyerni a szobák kulcsát, rövid időre ugyan, de kamera elé kell állniuk: a jelentkezőknek el kell mesélniük angolul egy videóban, miért ők a legnagyobb Nutella-rajongók a világon, valamint azt is, mit ad hozzá a reggelekhez a finom mogyorókrém mértékletes fogyasztása. 
 
 
A háromszobás hotelben három szerencsés nyertes és párjaik szállhatnak meg, a szálláson pedig, ahogy az a képeken is látható, minden nutellás lesz a faltól a függönyökön keresztül egészen a fejpárnákig. A szálloda látogatói reggelinél, az ebéd és természetesen a vacsora alkalmával is fogyaszthatnak kedvenc csokis krémükből. 
 
 
Te eltöltenél ebben a miniszállodában egy hétvégét?
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!