Kinézete miatt szóltak be Celine Dionnak követői - Az énekesnő tökéletes eleganciával válaszolt a kritikákra

A világhírű énekesnő egyre többször kerül mostanában a kommenthuszárok célkeresztjébe vagy azért, mert túl sovány vagy azért, mert új párja 16 évvel fiatalabb nála.

Céline Dion-t senkinek nem kell bemutatni, a kanadai énekes neve közel 30 éve él a köztudatban, és azzal is mindenki tisztában van, mennyire tehetséges előadóról van szó. Az énekesnő három évvel ezelőtt vesztette el beteg férjét, azóta pedig nem lehetett sokat hallani felőle.

Az elmúlt hetekben azonban Celine Dion újra középpontba került nemcsak turnéja, de magánélete kapcsán is. Az énekesnő egyre aktívabb életet folytat az Instagramon és más közösségi felületeken is, az elmúlt napokban pedig több újság is azt állította, hogy a megözvegyült asszony nála 16 évvel fiatalabb táncosával él együtt. Az általa kiposztolt képeken jól látható, hogy bár csinos az 50 éves híresség, valóban feltűnően vékony - ezt persze a kommentelők sem hagyhatták szó nélkül.

Azok a rajongók, akik évek óta követik Celine Dion életét és átalakulását, biztosan figyelmesek lettek arra, mennyivel merészebben és szabadabban öltözködik mostanában az énekesnő. A kanadai világsztár az elmúlt napokban Párizsban járt, és természetesen a divathétre is ellátogatott, ahol rengeteg kép készült róla - ezeket szólták meg a kommentelők.

,,Fantasztikus vagy drágám, ahogy mindig, bár egy kicsit aggódom az egészséged miatt, néha nagyon soványnak és gyengének tűnsz (a képeken), jól vagy, édesem?" -olvasható az egyik, kicsit gúnyos komment, amelyet még követ egy pár rosszalló megjegyzés (Átlátok a bőrödön, volnál szíves enni valamit?) az énekesnő alakjára célozva.

,,Az egészet magamért teszem. Erősnek, szépnek, nőiesnek és szexinek akarom érezni magam"- nyilatkozta a The Sun-nak, és egyben üzent azoknak is, akik folyamatosan kritizálják őt és megjelenését.

,,Ha nekem így tetszik, nem érdemes róla beszélni. Ha nem tetszik, ne zavarjatok! Ne készítsetek rólam fotót. Ha tetszik, itt vagyok Nektek. Ha nem tetszik, csak hagyjatok békén."

Ezeket olvastad már?

viadelish, The Sun

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek