Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Százakból csinált bohócot Anne Hathaway gyümölcsös trükkjével

 "Ne vegyél valamit a szádba csak azért, mert egy híresség arra buzdít" - mondta az Oscar-díjas színésző, akiről nem is tudtuk, hogy ilyen jó humorérzékkel áldotta meg a sors.

Alaposan megviccelte az amerikai The Ellen Show közönségét Anne Hathaway. Az Oscar-díjas színésznő a Serenity című film bemutatójának kapcsán járt a talkshowban, ahol egy rövid beszélgetés után megkérte a stúdióban ülő közönséget, hogy hámozzák meg a székük alá helyezett klementint, Ő ugyanis egy „Citrusos gyógyítás” című könyvben olvasott arról, milyen sokat segítenek az egzotikus gyümölcsök a helyes meditációban. 

A színésznő meséje szerint a citrusfélék nem csak egészségesek, de a meditációs gyakorlatokban is nagyon hasznosak, sokat segítenek például a helyes légzés gyakorlásában.
 
Hathaway éppen ezért arra kérte a közönséget a műsorvezetővel együtt, hogy vegyék a szájukba a meghámozott, de még egész klementint, és kezdejenek el hangosan és egyenletesen lélegezni. 
 
 
„Jobban érzitek már magatokat?”- kérdezte kedvesen Hathaway a közönségtől valamilyen reakcióra várva. 
 
„LEHETETLEN, HOGY JOBBAN ÉREZZÉTEK MAGATOKAT, UGYANIS AZ EGÉSZET CSAK KITALÁLTAM!” - csapta le a labdát a színésznő, hozzátéve: „Ne vegyetek semmit a szátokba csak azért, mert egy híresség arra buzdít titeket!”
 
Az átverés Anne Hathaway egyik újévi fogadalmának része, tervei szerint 2019-ben arra szeretné felhasználni hírnevét, hogy megviccelje maga körül a gyanútlan embereket. Valószínűleg ezért mondta magáról még az interjú legelején, hogy a következő 18 évben egy korty alkoholt sem fog fogyasztani.
 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

via:insider

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!