A két hozzávalós oldat, melytől sokáig pormentes lesz a lakás

Rettenetesen bosszantó tud lenni, ha portörlés után néhány órával újra megjelenik egy vékonyka porréteg a bútorokon. Szerencsére van egy két hozzávalós oldat, mellyel kiküszöbölhetjük ezt a problémát.

Valljuk be, hogy a portörlésre nehéz rászánnia magát az embernek. Nagyon sokáig tart, rengeteg rendetlenséggel jár – különösen akkor, ha olyan polcot takarítunk, amin kis mütyürök vannak – , és sajnos nem sokáig marad meg az eredmény, hiszen gyorsan újra alakul a porréteg.

A két hozzávalós oldat, melytől sokáig pormentes lesz a lakás

Szerencsére egy TikToker rájött a megoldásra, és megalkotta azt az oldatot, amellyel a felületeink sokkal tovább maradnak pormentesek. A @vicolsfamilyhouse nevű felhasználó egy edényben vizet kever össze némi öblítővel, és ezzel takarítja le a bútorokat.

@vicolsfamilyhouse Dust dust no more 😜#cleaninghack#cleantok#clean#hack#dustnomore #dustinghack #hacksoflife #houseoftiktok #cleaninghacks @vicolsfamilyhouse ♬ Paris - 斌杨Remix

Egyébként ezzel az oldattal nemcsak hogy tovább maradnak pormentesek a felületeink, de rendkívül jó illat is lesz a lakásban. A módszer egyébként azért működhet, mert az öblítő szerepe az, hogy vékony viasszerű réteggel vonja be a szövetszálakat, hogy azok ne tapadjanak össze. A por és a felületek esetében is ez a helyzet. Tulajdonképpen portaszító bevonatot viszünk fel a bútorainkra.

Forrásunk volt.


Ezek a tippek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek