5 ötletes dekor, amitől tuti karácsonyi hangulat lesz a konyhádban

A lakás minden helyisége megérdemli, hogy ünnepi díszbe öltöztesd. Miért maradna ki épp a konyha, ahol a karácsonyi fogások színe-java készül? Ha úgy érzed, szeretnéd te is karácsonyi hangulatúvá varázsolni a konyhádat, akkor olvass tovább!

Habár a konyha nem az a része a lakásnak, ahol monumentális és nagyon látványos karácsonyi díszeket lehet elhelyezni, de ez nem azt jelenti, hogy néhány aprósággal ne válhatna ünnepivé a konyhánk. Megosztunk veletek 5 ötletes karácsonyi dekort, amikkel biztosan karácsonyi hangulatot teremtetek!

Forrásunk volt.


Még több lakberendezési tipp itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Süss dilis külsejű spárgatortát, ha nem szereted a megszokottat

Egészen meghökkentő kinézetű spárgatorta készült a Nosalty, ezen belül is Flóra konyhájában, megkoronázva ezzel tavaszi zöldséghercegnőnk szezonját. Gyorsított, leveles tésztás quiche-szerű tojásos-sajtos alapból meredeznek a blansírozott-sült spárgák, ráadásul viszonylag gyorsan el is készülhetünk a recepttel!

Nosalty

További cikkek