7 szaftos, intenzív ízű húsétel, amivel garantáltan elégedett leszel

Kacsacomb vagy kacsamell, szarvas és vaddisznó – most ilyen extra húsalapanyagokból főzünk, tartsatok velünk!

  1. 1.

    Kacsamelles pho leves egyszerűen

  2. 2.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

  3. 3.

    Kacsamell, narancsos gnocchi, aszalt szilva

  4. 4.

    Mangós kacsamell cukkinisalátával

  5. 5.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  6. 6.

    Sült kacsacomb vörösboros-balzsamecetes párolt körtével

  7. 7.

    Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek