Játssz és nyerj könyvet!

Unokánk születésekor az öröm, a kíváncsiság, az aggódás mellett még ezernyi érzés és kérdés kavarog bennünk. Játssz és nyerd meg Mari nagyink Nagyszülők és unokák könyvét!

Kötelező azonnal megszeretni az unokánkat? Mennyi időt tölthetünk majd együtt? Milyen feladatok várnak, és bírjuk majd erővel? Szükség lesz ránk egyáltalán? Unokánk születésekor ezernyi kérdés kavarog bennünk. Nem egyszerűek a válaszok, és nem csak tőlünk függnek. Szülővé vált gyerekeinkkel közösen kell újra leosztanunk a családi szerepeket. Velük, akiknek mások az elveik, a módszereik, a mi, beváltnak tartott tapasztalatainkat sokszor elavultnak tartják.

Könyv, a NoSalty nagyijától

Akkor hát mégsem kellünk? De-de, nagyon is, csak néha nagyszülőnek lenni sem könnyű. Épp ezért a könyvben nemcsak az idilli nagyszülő-unoka kapcsolatról olvashattok, hanem a nézeteltérésekről, a buktatókról is. Ismerősen hangzik ugye: Az én unokám már…, de ez is: Na, ugye megmondtam… És bizony ismerős lehet az a vád is, hogy mindent megengedünk az unokánknak. Hogyan kezeljük az ilyen és hasonló eseteket, a Mi ez? és a Miért? korszakot – na és a hisztit? A Nagyszülők és unokák segíthet tisztábban látni, felismerni a bennünk és a családunkban zajló változásokat.

Szeretem, nem szeretem, mégis szeretem

Szeptember 6-án de. 10-től 11-ig Gálvölgyi János is beszélget Mari nagyival a Klubrádióban, az Ötös című műsorában a nagyikönyvről.

Elkészül sitty-sutty, és bekapjuk, hamm!

Játssz és nyerj!

Szeretnéd megnyerni az 5 db Nagyszülők és unokák könyv egyikét? Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre 2013. szeptember 5-étől szeptember 19-én éjfélig. Sorsolás: 2013. szeptember 20-án! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Címlapról ajánljuk

További cikkek