Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a térkép, amit minden gasztroőrült a falára tesz majd!

Elkészült a Világevő Térkép, egy kulináris útmutató a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeivel. A gasztronómia szerelmeseinek csodás ajándék, és jól fest a konyhád falán is!

Ha bárki a családodban, vagy a barátaid körében rajong a gasztronómiáért és pont most lesz a születésnapja, akkor most szerencséd van, mert megkönnyítjük neked az ajándékvásárlást. Egy nagyszerű ötletünk van a számára: a Világevő Térkép! Ez egy falra helyezhető feszített vásznas kép, melyen a legfontosabb helyi specialitásokat láthatod.

Ez a Világevő Térkép

Kulináris térkép a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeinek rajzolt illusztrációjával, a vietnami pho levestől a mexikói taco-ig, a gasztronómia iránt rajongó gyerekek és felnőttek falára.

A Világevő Térképen persze nem fér el a világ minden fontos étele, de az igazán emblematikus ételek ott vannak: a magyar gulyás, a brazil feijoada, a kanadai poutine, a mexikói chiles en nogada és társai. Nem gond, ha nem ismered mindet, hiszen rövid leírás is tartozik hozzájuk, azaz nagyobb gyerekek és felnőttek maguk is tájékozódhatnak az ételek világában, sőt, a szülők sem maradnak szégyenben, ha gyermekük rákérdez, hogy mi is van a képen. És természetesen Jókúti András, alias Világevő nagy kedvence, a vietnami nemzeti étel, a pho is felkerült a térképre.


A jó hírünk az, hogy a térképet különleges igények alapján is megrendelheted, például ha konyhai fali csempén szeretnéd látni, az is megoldható. Cégek testre szabott ajándékként is adhatják partnereiknek.

Mautner Zsófi ajánlása

„A Világevő kulináris térkép az idei év legeredetibb és legjobb gasztroajándéka, nem tudok elképzelni olyan, a gasztronómia iránt szenvedélyesen érdeklődő gyereket, vagy felnőttet, akinek nem okozna örömöt! Szuperül néz ki, felfedezésre inspirál, és egy igazi vizuális világ körüli gasztrotúrára repít bennünket.”

Mautner Zsófi, Chili&Vanília

Így rendeld meg:

A Világevő Térkép nem lesz tömegtermék, nem lehet majd boltokban kapni, tehát csak rendeléssel mehetsz a biztosra. Ez pedig old-school módon emailben lehetséges a vilagevo@gmail.com címen, a tárgy legyen 'térkép', és persze legyen benne a kívánt méret, így tudják majd visszaigazolni a rendelést és jelezni az átvétel helyét.

Nosalty tipp:

Minden Világevő térkép megvásárlásával rászoruló gyerekek étkezését is támogatod: jelenleg a A „Tarnabod és mi” (TaMi) csapatát, akik hetedik éve támogatják a Heves megyei falu mély szegénységben élő gyerekeit főzésekkel, élelmiszercsomagokkal, edukációs programokkal.

Mostantól egy sima térkép teljesen unalmas lesz, mert rájössz, mi a hátránya: nem látszanak rajta a tipikus nemzeti ételek, mint a Világevő Térképen, de ezt bocsásd meg, hiszen erre most már van megoldás, ami ráadásul a legkiválóbb ajándék is egyben!

Világevő Térkép: a világ legfinomabb térképe, kattints ide a részletekért!

Ezen a térképen pedig hasznos gasztronómiai információkat találsz, melyeket Jókuti András gyűjtött össze utazásai során:

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!