Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a térkép, amit minden gasztroőrült a falára tesz majd - kérd karácsonyra a Világevő Térképet!

Több hónapnyi munka után elkészült a Világevő Térkép, egy kulináris útmutató a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeivel. A gasztronómia szerelmeseinek csodás ajándék lehet!

Ha bárki a családodban, vagy a barátaid körében rajong a gasztronómiáért, akkor most szerencséd van, mert megkönnyítjük neked az ajándékvásárlást. Egy nagyszerű ötletünk van a számára: a Világevő Térkép! Ez egy falra helyezhető feszített vásznas kép, melyen a legfontosabb helyi specialitásokat láthatod.

Ez a Világevő Térkép

Kulináris térkép a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeinek rajzolt illusztrációjával, a vietnami pho levestől a mexikói taco-ig, a gasztronómia iránt rajongó gyerekek és felnőttek falára.

A Világevő Térképen persze nem fér el a világ minden fontos étele, de az igazán emblematikus ételek ott vannak: a magyar gulyás, a brazil feijoada, a kanadai poutine, a mexikói chiles en nogada és társai. Nem gond, ha nem ismered mindet, hiszen rövid leírás is tartozik hozzájuk, azaz nagyobb gyerekek és felnőttek maguk is tájékozódhatnak az ételek világában, sőt, a szülők sem maradnak szégyenben, ha gyermekük rákérdez, hogy mi is van a képen. És természetesen Jókúti András, alias Világevő nagy kedvence, a vietnami nemzeti étel, a pho is felkerült a térképre.


A jó hírünk az, hogy különleges igények alapján is megrendelheted, például ha konyhai fali csempén szeretnéd látni ezt a Térképet, az is megoldható. Cégek testre szabott ajándékként is adhatják partnereiknek.

Mautner Zsófi ajánlása

„A Világevő kulináris térkép az idei év legeredetibb és legjobb gasztroajándéka, nem tudok elképzelni olyan, a gasztronómia iránt szenvedélyesen érdeklődő gyereket, vagy felnőttet, akinek nem okozna örömöt! Szuperül néz ki, felfedezésre inspirál, és egy igazi vizuális világ körüli gasztrotúrára repít bennünket.”

Mautner Zsófi, Chili&Vanília

 

Így rendeld meg:

A Világevő Térkép nem lesz tömegtermék, nem lehet majd boltokban kapni, tehát csak rendeléssel mehetsz a biztosra. Ez pedig old-school módon emailben lehetséges a vilagevo@gmail.com címen, a tárgy legyen 'térkép', és persze legyen benne a kívánt méret, így tudják majd visszaigazolni a rendelést és jelezni az átvétel helyét.

Nosalty tipp:

Minden Világevő térkép megvásárlásával rászoruló gyerekek étkezését is támogatod: jelenleg a A „Tarnabod és mi” (TaMi) csapatát, akik hetedik éve támogatják a Heves megyei falu mély szegénységben élő gyerekeit főzésekkel, élelmiszercsomagokkal, edukációs programokkal.

Mostantól egy sima térkép teljesen unalmas lesz, mert rájövünk, mi a hátránya: nem látszanak rajta a tipikus nemzeti ételek, mint a Világevő Térképen, de ezt bocsássuk meg, hiszen erre most már van megoldás, ami ráadásul a legkiválóbb karácsonyi ajándék is egyben!

Világevő Térkép: a világ legfinomabb térképe, kattints ide a részletekért!

Ezen a térképen pedig hasznos gasztronómiai információkat találsz, melyeket Jókuti András gyűjtött össze utazásai során:

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!