Itt az év nagy átverése: a crossushi

Pina coladás és szülinapi torta ízesítésű krém, most pedig sushi. Már tényleg mindent a croissant-ba töltenek? Vagy az egész csak átverés?

Az Eiffel-torony és a macaron mellett a croissant is a franciák egyik jelképe, bár eredetileg az osztrákoktól származik. A népszerű péksüti most egyre jobban távolodik a régi gyökereitől, az embereknek és a pékeknek már nem elég a sima vajas változat, esetleg a sajtos. Annyi mindennel töltik meg a croissant-nokat, hogy már alig felismerhetőek a közösségi médiában keringő fotókon...

A NAGY ÁTVERÉS

Volt azonban, akinek már a krémes töltelék sem volt elég. Legalábbis a közösségi médiában! A Mr. Holmes Bakehousemegalkotta a "Crossushit", ami nem más, mint croissant sushival megtöltve. A japán-francia fúziós péksütemény híre bejárta a világsajtót. 2018 egyik kajatrendjének nevezték, sokan azonnal úgy reagáltak a hírre, hogy szidni kezdték a terméket, úgy hogy meg sem kóstolták. A Popsugarés sok más sajtóorgánum még arról is cikket írt, hogy letesztelték a terméket.Itt követték el a hibát!

Kiderült, hogy a croissant valójában nem is létezik. A pékség soha nem árult ilyen nevű terméket, igaz volt egy California Croissant nevű péksütijük, amiben ázsiai jellegű töltelék volt, de nem sushi. Ezt a terméket azonban a tesztek után visszavonták.

Croissant otthon:

AMr. Holmes Bakehousetárstulajdonosa,Aaron Caddeleleinte gondolkozott azon, hogy kiáll, és felveszi a kapcsolatot a valótlanságokat állító online portálokkal, de végül nem lépett. Az egészet igazából egy viccként fogták fel a kollégáival, ami még jót is tett az üzletének. Sokan betértek hozzá a crossushi miatt, és a vendégek nyilván csalódottak voltak, hogy nem kapható, de végül vittek más finomságokból.

Ezeket olvastad már?

via The Washington Post

CímlapfotóMr. Holmes Bakehouse

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!