Intsünk búcsút az integetőhájnak ezzel a 4 gyakorlattal

Hiába a karcsú derék, az izmos vádli és a tónusos hasfal, ha a karjaink nincsenek formában: az integetőháj rengeteg embert – különösen nőket – érint, ráadásul igen nehéz tőle megszabadulni. Most mutatunk 4 módszert, amellyel sikerülhet!

A kissé lógó, petyhüdt karok az idő múlásával sajnos a legtöbbeknél gondot okoznak, még akkor is, ha valaki rendszeresen edz. Ezt a részünket ugyanis igen nehéz formálni, így célzott gyakorlatokra van szükség ahhoz, hogy valódi változást érhessünk el. Nézzük, mi mindent érdemes kipróbálni, hogy búcsút inthessünk az integetőhájnak!

Vaneeta Batra életvezetési tanácsadó, fitneszrajongó és boldogságguru a Health Shots-szal megosztotta:

a petyhüdt karok akkor alakulnak ki, ha túl kevés az izom a bőr mennyiségéhez képest. A bőr megereszkedhet gyors és rendkívüli fogyás és zsírszövetvesztés esetén, de többek mellett a kiegyensúlyozatlan étrend, a magas testzsírszázalék, az izomerő hiánya, az életmód és az életkor is közrejátszhat ebben. Néhány gyakorlat azonban segíthet a kar tonizálásában és feszesítésében.

Forrásunk volt.

Szerző: Szabó Anna


Még több mozgás:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!