Íme, a Haas-receptverseny nyertesei!

Kisorsoltuk a Haas és a NoSalty.hu receptversenyének nyerteseit, és a szakmai zsűri is meghozta várva várt döntését. Gratulálunk a szerencsés szakácsoknak!

Ez úton hirdetjük ki az Ed.Haas Hungaria Kft. és a NoSalty közös receptverseny Kedvenc kategóriájának nyertesét, akit Hunyaddobrai Csaba mesterszakács választott ki. A győztes recept Samiya ínycsiklandozó Fekete erdei sajttortája lett, nyereménye pedig egy luxushétvége az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában, melyhez szívből gratulálunk.

Hunyaddobrai Csaba a nyertes receptről elmondta: „Nagy örömömre szolgált, hogy felkértek a verseny receptjeinek elbírálására, ezért lelkesen vetettem bele magam az újonnan létrehozott sokszínű Fekete erdő receptgyűjteménybe. A kategória győztese a verseny kritériumait szem előtt tartotta, a meggyet és a kakaót ötletesen használta fel ebben a modern receptben, ezen túl kísérletezni is mert egy kicsit különlegesebb alapanyaggal, a nádcukorral. Leírását tovább böngészve egyértelműen kiderül, hogy a sütemény gondos előkészület és utánajárás szüleménye. Az alkotó sokat foglalkozott a recept kitalálásával, mely tökéletesen megfelel a mai ízlésvilágnak, valamint elvárásoknak, és ezáltal a sajttorták világa egy újabb nyalánksággal bővült. A hozzávalókat szemügyre véve, a desszerttípusra jellemző nagy cukormennyiséggel ellentétben a nyertes csínján bánt a nádcukorral, így napjaink egészségtudatos táplálkozási trendjeit is igyekezett kielégíteni. Külön dicséret jár a győztesnek a precíz, pontos megfogalmazásért, a hasznos tippekért és nem utolsósorban a történetért. Úgy gondolom, a recepthez feltöltött dekoratív kép önmagáért beszél és bízom benne, hogy minél többen kedvet kaptak a sütéshez!"

A Szerencsés receptnyertese, vojtko, partnerével 2 felejthetetlen éjszakát tölthet az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában. A további 5 kisorsolt édesség készítője, Flóra, Ami, Ági1027, Habcsók Mézi, Babycyka pedig egy-egy 5 000 Ft értékű Haas Natural ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A harmadik kategória, Népszerű recept különdíját a legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapott recept feltöltője, Gasztro hedonista kapja, az ő nyereménye pedig nem más, mint a NoSalty különdíja, egy Philips botmixer-szett, egy NoSalty-kötény és táska! A második és a harmadik legtöbb szavazatot kapott sütemény feltöltője Akokidli és Vikki, akik NoSalty-kötényt és táskát nyertek. A szavazók közül is kisorsoltunk egy nyertest, a szerencse Pimkie_-nek kedvezett, aki szintén egy Philips botmixer-szettel lesz gazdagabb. Minden nyertesnek gratulálunk!

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Hozzászólások (4)

Samiya

ÚÚÚÚristeeeen!! Nagyon szépen köszönöööööm!!! Olyan Boldog vagyoook!!! :D:D:D:D Gratulálok a többi nyertesnek iiis! :))

Törölt felhasználó

Jaj de jó! Gratulálok mindenkinek!:))

Vojtkó

Én még mindig nem hiszem el!! Ez komoly? :D Várom az emailt a részletekkel! :) Gratulálok a többieknek! :)

Samiya

Kedves NoSalty! Az imént kaptam meg a nyereményt! Nagyon örülünk neki! :) Még egyszer köszönöm a lehet?séget! Samiya

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek