Íme, a Haas-receptverseny nyertesei!

Kisorsoltuk a Haas és a NoSalty.hu receptversenyének nyerteseit, és a szakmai zsűri is meghozta várva várt döntését. Gratulálunk a szerencsés szakácsoknak!

Ez úton hirdetjük ki az Ed.Haas Hungaria Kft. és a NoSalty közös receptverseny Kedvenc kategóriájának nyertesét, akit Hunyaddobrai Csaba mesterszakács választott ki. A győztes recept Samiya ínycsiklandozó Fekete erdei sajttortája lett, nyereménye pedig egy luxushétvége az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában, melyhez szívből gratulálunk.

Hunyaddobrai Csaba a nyertes receptről elmondta: „Nagy örömömre szolgált, hogy felkértek a verseny receptjeinek elbírálására, ezért lelkesen vetettem bele magam az újonnan létrehozott sokszínű Fekete erdő receptgyűjteménybe. A kategória győztese a verseny kritériumait szem előtt tartotta, a meggyet és a kakaót ötletesen használta fel ebben a modern receptben, ezen túl kísérletezni is mert egy kicsit különlegesebb alapanyaggal, a nádcukorral. Leírását tovább böngészve egyértelműen kiderül, hogy a sütemény gondos előkészület és utánajárás szüleménye. Az alkotó sokat foglalkozott a recept kitalálásával, mely tökéletesen megfelel a mai ízlésvilágnak, valamint elvárásoknak, és ezáltal a sajttorták világa egy újabb nyalánksággal bővült. A hozzávalókat szemügyre véve, a desszerttípusra jellemző nagy cukormennyiséggel ellentétben a nyertes csínján bánt a nádcukorral, így napjaink egészségtudatos táplálkozási trendjeit is igyekezett kielégíteni. Külön dicséret jár a győztesnek a precíz, pontos megfogalmazásért, a hasznos tippekért és nem utolsósorban a történetért. Úgy gondolom, a recepthez feltöltött dekoratív kép önmagáért beszél és bízom benne, hogy minél többen kedvet kaptak a sütéshez!"

A Szerencsés receptnyertese, vojtko, partnerével 2 felejthetetlen éjszakát tölthet az ötcsillagos Hilton Budapest Szállodában. A további 5 kisorsolt édesség készítője, Flóra, Ami, Ági1027, Habcsók Mézi, Babycyka pedig egy-egy 5 000 Ft értékű Haas Natural ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A harmadik kategória, Népszerű recept különdíját a legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapott recept feltöltője, Gasztro hedonista kapja, az ő nyereménye pedig nem más, mint a NoSalty különdíja, egy Philips botmixer-szett, egy NoSalty-kötény és táska! A második és a harmadik legtöbb szavazatot kapott sütemény feltöltője Akokidli és Vikki, akik NoSalty-kötényt és táskát nyertek. A szavazók közül is kisorsoltunk egy nyertest, a szerencse Pimkie_-nek kedvezett, aki szintén egy Philips botmixer-szettel lesz gazdagabb. Minden nyertesnek gratulálunk!

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!