Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen lakás illik hozzád a csillagjegyed szerint - Tippek, hogy jól érezd magad otthon

Buja hálószobák, varázslatos, színes terek, letisztult formák – hozzád melyik stílus illik a legjobban? 

Van, aki az egyszerű, átlátható tereket kedveli, más a csillogó, díszes formákért rajong. A csillagjegyünk nem az egyedüli, ami választásainkat befolyásolja, azonban ízlésünket égövi jegyünk is alakítja.

Tüzes Kos (március 21. – április 20.)

Az energiával teli Kos lakása leginkább egy palotára hasonlít, amiben a csillogásé a főszerep. Imádod a barokkos túlzásokat: a drámai színek, a karmazsin és a gazdagon díszített, magas támlás ágy tökéletes választás a számodra.

Kényelmet kedvelő bika (április 21. – május 20.)

A Bika imádja a kényelmet és a minőséget. Akár utazásról, akár az otthonáról van szó, nem mindegy milyen környezetben pihen. Vedd körül magad puha takarókkal, kellemes érintésű ágyneműkkel, nagy, süppedős kanapékkal, hogy a pihenés igazán minőségi legyen.

Kreatív Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szereti a vibráló, élénk színeket, és a játékos megoldásokat. Engedd szabadjára a fantáziádat, változtasd az otthonodat egy színes, inspiráló játszótérré, vagy ha úgy tartja kedved egy  gótikus budoárrá. Az energikus sárga szín és a madarakat, pillangókat ábrázoló képek, díszek a lakásod tökéletes kiegészítői lehetnek.

Családszerető Rák (június 21. – július 22.)

A Rák az otthont és a családot mindennél többre tartja. Válogasd ki a kedvenc fotóidat szeretteidről és tedd ki őket a nappaliba, így minden alkalommal jó érzés fog eltölteni, ha elhaladsz a fényképek előtt. Kombináld otthonodban a fehér és ezüst színeket, a hálószobád falát pedig díszítsd tengert, égboltot ábrázoló tájképképekkel, amik megnyugvást hozhatnak számodra.

Elegáns Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok lételeme a luxus, így a kárpitozott fejtámlájú ágy tökéletes választás lehet számukra. A finom brokáttal bevont bútorok, az arany szín, a díszes fésülködőasztalok, a nagy méretű tükrök és a luxus kiegészítők között érzed jól magad.

Rendszerető Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz számára fontos a jól szervezettség és a rend, díjazza a funkcionalitást, valamint az egyszerűséget. A minimalista stílus nagy kedvelője, és biztos, hogy nála mindig rendet találsz. Ha teheted, lakásodba engedj be minél több természetes fényt, válassz krém és szürke színű kiegészítőket, amik segítenek ellazítani az állandóan pörgő agyadat.

Harmóniára törekvő Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg a harmóniát és békét árasztó lakásban fogja a legjobban érezni magát. A hálószobában a virágminta, és a levendula segíthet egyensúlyt teremteni a kiegyensúlyozottságra vágyó Mérlegek életében. A nappaliban az ízléses, de nem túlzó modern dekoráció lehet a jó választás a számodra.

Dinamikus Skorpió (október 23 – november 21)

A Skorpiók jellemzően vezető személyiségek, és szeretik, ha mindent kontroll alatt tarthatnak. Számukra különösen fontos a jó kialakítású hálószoba, ahol el tudják magukat engedni. A vörös, a fukszia, a lila, a fekete és a piros színek jól illenek hozzád, mivel nem félsz a merész színektől és a kontrasztoktól.

Szabadságkedvelő Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szereti, ha van hely körülötte, nem bírja a zsúfoltságot, a bezártságot. A nagy ablakok, a sok fény és a bohókás, de egymással harmonizáló színek és minták neked valók. Hozd be a lakásodba a természetet, varázsolj trópusi hangulatot a növényekkel, és alakíts ki egy olyan színes, de pihentető zugot, ahova visszavonulhatsz, ha már túl sok társasági életet éltél!

Gyakorlatias Bak (december 22. – január 19.)

A praktikumot kedvelő Bak számára egy jó tárolórendszer nélkülözhetetlen a lakásban. A Bak imádja a tradicionális és a konzervatív dolgokat: a sötét faanyagok és az elefántcsontszín az ő terepe. Kevés holmija van, azok viszont minőségiek, a lakása is a minimál dizájnt követi. A lakásodban tedd jól látható helyre értékes könyvgyűjteményedet, a falra pedig akaszd ki a legsikeresebb pillanataidat megörökítő fotóidat!

Vállalkozószellemű Vízöntő (január 20. – február 18.)

A fényes és tágas helyiségeket kedvelő Vízöntőtől nem állnak távol a futurisztikus elemek. A penthouse, vagy egy olyan lakás, ahonnan messzire ellátsz pont neked való. Nagyon jó érzéked van ahhoz, hogy a klasszikus elemeket vegyítsd a szokatlan tárgyakkal, szereted a modern és a minimalista stílust, de egy-két különleges dísztől, bútordarabtól sem riadsz vissza.

Álmodozó Halak (február 19. – március 20.)

A korallokat, kagylókat, tengert ábrázoló festmények, fotók, valamint a személyes tárgyak menedéket adhat a Halak számra. A régimódi, romantikus, szép környezetet szereted, ahová visszavonulhatsz, és úgy érezheted magad, mintha egy másik korba, másik dimenzióba csöppentél volna. Az akvamarin szín jó választás a lakásodba, amihez a liliomok tökéletesen illenek.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!