Megkezdték a rákbeteg III. Károly kezelését

A palota tegnap este jelentette be, hogy III. Károlynál rákot diagnosztizáltak.

Prosztataműtétje során orvosai daganatos megbetegedést fedeztek fel III. Károly brit uralkodónál. A rák típusát és stádiumát nem közölte a Buckingham-palota, annyit azonban elárultak, hogy „rendszeres kezeléseket” kap.

Így kezelik majd III. Károlyt rákbetegségével

...a brit uralkodó „továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez, és várja, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen a köz szolgálatába

- hangsúlyozza a közlemény.

III. Károly betegsége miatt elhalasztja nyilvános szerepléseit, a lemondhatatlan eseményeken pedig az egyik családtagja helyettesíti majd. Lemondásáról szó sincs, folytatja alkotmányos államfői tevékenységét. III. Károly vasárnap Sandringhamben vett részt egy istentiszteleten.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek