Ezért nem ülhetnek gyerekek a karácsonyi asztalhoz a brit királyi családban

A királyi család karácsonyi asztalánál nem foglalhatnak helyet gyermekek, ennek pedig igen egyszerű oka van.

A királyi család ismert furcsa étkezési szokásairól, amelyeket minden körülmény között betartanak. Természetesen karácsonykor sincs ez másképp a királyi családban, azonban itt van egy plusz (érdekes) szabály: gyerekek nem foglalhatnak helyet az asztalnál.

Ezért nem ülhetnek gyerekek a karácsonyi asztalhoz a brit királyi családban

Mindenki szeretné, hogy a karácsonyi vacsora teljesen zökkenőmentesen menjen, ezzel pedig a királynő is így van.

Erzsébet királynő szeret nyugodt körülmények között étkezni, ezért egy másik szobába „száműzi” a család fiatalabb tagjait, hogy a vacsora a lehető legpihentetőbb legyen.

A kisebbek egy másik szobában étkeznek, ahol egy dada vigyázz rájuk.

Könnyű menü karácsonykor

Darren McGrady, a palota egykori séfje nemrégiben elárulta, hogy a templomi mise után a királyi család salátát és homárt vagy garnélát fogyaszt. A főétel a szokásokhoz híven pulyka, a hozzá való tipikus körettípusokkal. A séf állítása szerint ilyenkor összesen 3 pulyka készül: egy a királyi családnak, egy a több mint száz fős személyzetnek, az utolsót pedig átszállítják egy bölcsődébe a gyerekeknek.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Getty Images


Még több a királyi családról:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!