Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Igazán fincsi ételből készült a menyasszony csokra

A menyasszony esküvői virágcsokra csirke nuggets díszítést kapott, ebből arra következtetünk, hogy rajong a gyorskajáért. A nászajándék még ennél is menőbb volt!

Az esküvőkön általában a virágdekoráció viszi el a prímet, és ezzel együtt a helyszínnel és az ételekkel versengve a nagy napra szánt összeg jelentős részét is. Egyre többször döntenek úgy a menyasszonyok, hogy valamilyen vicces virágkiegészítőt választanak, a főcsokorba például gyakran kerül a közepére valamilyen játék vagy vicces plüss, de milyen az, ha az egyik kedvenc ételünket kapjuk meg, ráadásul meglepetésből?

Egészen kedves és első ránézésre meghökkentő csokrot kapott ugyanis az újdonsült ara, Blair Tyson és férje Adam, méghozzá a nő unokatestvérétől, akit egyben a tanújának választott:

Mindenki felismerte ugye? Egy kevés zöld és ropogós, aranyszínű csirke nuggetsek találkoznak a virágkötők álmában. A vacsora alatt tartott beszéden lepte meg Jenna a rokonát, aki szinte nevetőgörcsöt kapott, amikor meglátta a finom falatokat rejtő meglepetést, pedig ez csak egy vicces kis jelzés volt, ami elvezette a jól szórakozó párt a valódi nászajándékhoz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jenna Spetz (@jspetz) által megosztott bejegyzés,

A férfi neve ugyanis megegyezik a Tyson céggel, akik készítik a csirke nuggetseket, a leleményes barátnő pedig gondolt egyet, és írt nekik az esküvőről, amire hatalmas örömére reagált a cég és pár sor kedves esküvői tanács kíséretében. Nem kevesebb, mint egy évre elég nuggetset ajánlottak fel, jókívánságukat átadva az ifjú párnak. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!