Húsmentes Hétfő: főszerepben a karfiol!

Húsmentes Hétfő rovatunk tovább dübörög, ezúttal ismét egy alapanyagra koncentrálunk. Aktuális főszereplőnk a karfiol!

Húsmentes Hétfő sorozatunk keretein belül arra próbálunk ösztönözni mindenkit, hogy hetente legalább egyszer tekintsen el a húsfogyasztástól. Próbálunk ötleteket, étel- és alapanyagtippeket is adni. Ez a jövőben sem lesz másként, sőt: ezúttal a karfiol kerül a középpontba 5 olyan étellel, amit mi is szívesen elkészítenénk.

  1. 1.

    Sütőben sült rántott karfiol

  2. 2.

    Zöldségragu citromos quinoával kókusztejjel

  3. 3.

    Magyaros karfiolleves vajas galuskával - Karfiolleves 6.

  4. 4.

    Karfiolpörkölt - gombás

  5. 5.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek