Ezektől lesz kemény és élvezhetetlen a hús: az 5 leggyakoribb hússütési baki

A hússütés sajnos nem olyan folyamat, amit nem lehet elrontani: cipőtalp keménységű, és/vagy túlfűszerezett, nem megfelelően átsült húsokra senki se vágyik. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat.

Ha húst sütünk, legyen az csirke, marha, vad vagy sertés, nagyon fontos, hogy kövessünk pár alapvető szabályt, amiknek hála, nem lesz kemény, íztelen, élvezhetetlen a hús. Milyen módon, milyen edényben, milyen zsiradékon, meddig, milyen hőfokon sütjük - minden befolyásolja a hússütés végeredményét.

Lássuk a leggyakoribb hússütési bakikat, kattints a képre!

Forrásunk volt.


Ezeket a húsos tippeket is érdemes kipróbálni!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...