Ezektől lesz kemény és élvezhetetlen a hús: az 5 leggyakoribb hússütési baki

A hússütés sajnos nem olyan folyamat, amit nem lehet elrontani: cipőtalp keménységű, és/vagy túlfűszerezett, nem megfelelően átsült húsokra senki se vágyik. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat.

Ha húst sütünk, legyen az csirke, marha, vad vagy sertés, nagyon fontos, hogy kövessünk pár alapvető szabályt, amiknek hála, nem lesz kemény, íztelen, élvezhetetlen a hús. Milyen módon, milyen edényben, milyen zsiradékon, meddig, milyen hőfokon sütjük - minden befolyásolja a hússütés végeredményét.

Lássuk a leggyakoribb hússütési bakikat, kattints a képre!

Forrásunk volt.


Ezeket a húsos tippeket is érdemes kipróbálni!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek