Ezért nem híznak: így étkeznek a mindig csinos francia nők

Lássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?

A francia gasztronómia a kezdet és a vég, minden, ami gasztro, innen eredeztethető - ha valaki ételekkel óhajt foglalkozni, nem kerülheti el a francia gasztronómiai örökség ismeretét. Franciaország ennek ellenére az Európai Unió második legvékonyabb nemzetének tekinthető, az olaszok után - még úgy is, hogy a franciák aztán tényleg nagy gurmék. Gondoljunk csak a francia borokra, sajtokra, croissant-okra, a fokhagymás csigára, a francia vajra vagy Julia Childra.

Lássuk, hogyan és mit esznek a francia helyiek, kattints a képre a galériáért!

Francia receptjeinkből:

Forrásunk volt.


Még több, táplálkozáshoz kapcsolódó cikk:

Legújabb receptek

Epres vargabéles

Szeretjük a vargabélest, ugye? Akkor ugyan miért ne szerethetnénk annyira, hogy tavasz végén és nyár elején teletömjük friss eperrel és eperlekvárral? A túrónak amúgy is fantasztikus ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz egészségesebb és finomabb a bodzaszörp

A tavasz egyik legvártabb eseménye a bodzavirágzás. Érdemes jól megszedni a kosarunkat, és mihamarabb fel is dolgozni a virágokat, például friss bodzaszörp formájában. Mai Napi Tippünk olyan csavart hoz, amivel egészségesebbé és finomabbá tehetjük a bodzaszörpöt!

Top Receptek

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Elállós bodzaszörp

Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...