Hilary Swank konyhája egy igazi meglepetést rejt

Hillary Swank csodaszép villájának minden egyes pontja tükrözi a színésznő kivételes stílusát, a konyha pedig igazi különlegességet rejt.

A New York-i ingatlan négy hálószobával és saját kerttel rendelkezik, amit az Oscar-díjas színésznő exférjével, Chad Lowe-val 2002-ben vásárolt meg 3,9 millió dollárért.
A négyszintes ingatlan West Village-ben, a Charles Street 33-ban található, és igazán különlegessé az a privát kert teszi, ami az étkezőből is elérhető, annak csupán egy üvegajtóval elválasztott folytatása.

A nyugalom szigete a nagyváros kellős közepén

Az étkező nincs túlgondolva, egyszerű formák és burkolóanyagok jellemzik. Ami hangulatot csempész a helyiségbe, az a több színben pompázó szőnyeg. Az uralkodó színek a mészkő, a fekete és a sötétbarna, ezek nemcsak az étkezőben, hanem a konyhában is megjelennek.

Az étkezőből rögtön kiléphetünk a teraszra

A konyhát a nappalitól ugyanolyan fekete keretes üvegajtók választják el, mint az étkezőt a kerttől. A konyha modern, tágas, praktikus, és közben nagyon letisztult.

Igazán elegánssá teszik ezek a színek a konyhát

Két konyhaszigettel, borhűtővel és még egy kandallóval is felszerelt, ami valljuk be, nagyon szokatlan látvány, mégis jól illik a miliőbe, valamint megtöri az óriási beépített szekrények egyhangúságát.

És balra láthatod a meglepetés elemet: a kandallót

Hogy tetszik?


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek