Hihetetlen, mi Palvin Barbi pasijának kedvenc magyar étele

Az amerikai fiú egy igazán egyszerű ételbe szeretett bele, amit bárki bármikor el tud készíteni.  

Az magyar modell, Palvin Barbi és az amerikai színész Dylan Sprouse körülbelül egy éve alkotnak egy párt. Természetesen a modell már Magyarországra is többször elhozta a fiút, aki nagyon szeret itt lenni. Barbi azt már megtanította neki, hogy ha pálinkával kínálják, azt mindig el kell fogadni, ugyanez igaza a kolbászra is. Mégsem ezek a kedvencei, bár egy hasonlóan egyszerű ételre esett a választása.

A modell a Borsnak adott interjújában árulta el, mi Dylan favoritja. „Mindig meglátogatjuk a családot, jókat főzünk együtt, sokat pihenünk, és kirándulunk. Meglepő módon Dylan kedvenc magyar étele a zsíros kenyér hagymával.”

Barbi beszélt még arról is, hogy náluk az a felállás a konyhában, hogy ő főz általában és Dylanre marad a mosogatás. A modell egyébként egy korábbi nyilatkozatában bevallotta, hogy szerelme sokkal ízesebben főz nála, bár sokkal egészségtelenebbül is, ami valószínűleg az ő alakjának nem éppen tesz jót.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

Párizsi, panko, sörtészta – Útmutató az 5 leggyakoribb panírfajtához

Magyarként az ember előszeretettel ránt ki mindent, tulajdonképpen bármit: a panírozás így viszonylag nagy részét teszi ki a konyhában töltött életünknek. Nem árt hát, ha felsőfokon végezzük a különböző húsok, halak és zöldségek bundázását – remélhetőleg a most következő útmutató az összes bennünk maradt kétséget és megválaszolatlan kérdést elűzi majd. Lássuk az 5 leggyakrabban használt panírozási technika minden csínját-bínját.

Lakos Benedek

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.