A hét szakácsa: Audrey

Eheti szakácsunk, Audrey már kiskorában tudta, hogy nincs lehetetlen a konyhában. Akkor még anyukája segített neki a csoda létrehozásában, ma saját konyhájában varázsol.

Hegedüs Adriennek hívnak, Nagykanizsáról származom, de már több mint 10 éve Budapesten élek. Szeretek jókat enni, és sosem okozott gondot, hogy el is készítsem, ha megkívánok valamit. Olyannyira, hogy képes vagyok csak saját magamnak is főzni. Néha kimondottan élvezem, ha épp egyedül maradok, mert akkor olyat csinálhatok, amit a párom nem szeret, például karfiolpörköltet, bulgur salátát vagy tökfőzeléket.

Audrey szakács

Egyik problémám, hogy sajnos nem igazán tudok kis adagot készíteni, valahogy mindig attól tartok, hogy nem lesz elég, ezért előfordul, hogy ugyanazt esszük vacsorára vagy másnap is, de szerencsére ez nekünk nem szokott problémát okozni.

Gyors vacsik Audrey-tól

Időhiány miatt gyakran gyors megoldásokhoz nyúlok, mert vacsorára akkor is szeretek meleg ételt enni, ha későn érek haza. Ez receptjeimen is meglátszik, hiszen nagy részük gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Persze ha időm engedi, akkor szívesen készítek időigényesebb fogásokat is, mert van, amiért megéri a fáradozás. Ilyen számomra például gyermekkorom nagy kedvence, a hagymás nudli.

Ezeket olvastad már?

Nagyon szeretek újdonságokat megkóstolni és kipróbálni, hiszen nem vagyok egy finnyás típus. Sokszor utazás során, másoknál, étteremben vagy főzőműsorokból ragad meg valami, és addig nem hagy nyugodni, amíg el nem készítem saját magam is. Anyukám mesélte, hogy már gyerekkoromban is ilyen voltam, egyszer az egyik Piedone filmben láttam, hogy sült babot esznek, és annyira megkívántam, hogy kérleltem, csináljon nekem,ő pedig végül beadta a derekát, és készített valami hasonlót.:)

Gyümölcstorta felturbózva mascarponéval recept

A főzést egyszerűen nem lehet megunni, mindig és mindenkitől lehet tanulni. Ez az oldal nagyszerű segítség mind kezdőknek, mind pedig már gyakorlott, új receptet keresőknek. Nekem sokat segít abban is, hogy kitaláljam, mit főzzek, hiszen csak visszanézem, miket csináltam korábban, vagy csak szimplán keresek valami újdonságot a receptkönyvemben.Remélem, receptjeimmel én is segítségére lehetek másoknak!

Hozzászólások

pussycat

Kedves Audrey! Kimondottan hasznosnak tartom, hogy hetenkent a NoSalty kiemel egy szakacsot, igy felfigyelhetunk ra. Oszinten megmondva eddig nem vettem eszre, hogy mennyire hasonlo az izlesunk, most, hogy vegigneztem, szinte mindegyik receptedet ugy egy-az-egyben el tudnam kesziteni. En mar 50 eve fozok, megis sok jo otletet tanultam toled. Sok szeretettel gratulalok a cimhez amit SIMAN megerdemelsz!!! Koszi a sok jo receptet, Udvozlettel: Veronika (pussycat szakacs)

Audrey

Köszönöm a kedves szavakat! :) T?led különösen jól esik az elismerés, mert nagyon sok ötletet köszönhetek Neked is! :)

Zsuzsamama56

Sok szeretettel gratulálok neked a címhez.Nagyon jók a receptjeid,tetszenek.

Audrey

Köszönöm!

Nikóka

Gratulálok a hét szakácsa címhez!Nekem is tetszenek a receptjeid,bár sokat közülük lehet csak én szeretnék a család nem annyira,de lesz amit biztosan kipróbálok!!!További jó sütést-f?zést kívánok!!!!

Audrey

Köszönöm, igyekszem mégtöbb receptet feltölteni majd. :)

Marti48

Kedves Audrey, szeretettel gratulalok! Nagyon jok a megosztott receptjeid. Marti

Audrey

Köszönöm a kedves szavakat! :)

helena26

Kedves Audrey! Gratulálok én is a hét szakácsa címéhez! Átnéztem a receptjeidet, és tetszenek,biztosan kipróbálom majd ?ket. Tényleg jó,hogy a Nosalty kiemel szakácsokat hetente, így találtam én is Rád! Üdvözlettel:Helena

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?