Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HEINZegj nyereményjátékunk véget ért - ők nyertek grillcsomagot a receptjükkel

Véget ért a grillreceptversenyünk! Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek benne. A verseny nyerteseit a cikk végén láthatjátok! Gratulálunk nekik!

Te is imádod a grill ételeket? A rácsról lekerülő kedvenc fogásodat most nyereményre válthatod! 2018. július 24 - augusztus 14. között nevezd be a barátaid és családod által is legjobbnak tartott finomságot, amihez tökéletesen illik a ketchup, és nyerj velünk!

A HEINZ ketchupról

A HEINZ ketchup valódi HEINZ paradicsommagból termesztett paradicsomokból készül. Az egyedi, védett magokat generációk alatt tökéletesítették, a minél gazdagabb ízű ketchup előállításáért. 149 éve indult el a gyártás, és a java még hátra van!

Újításaik:

  • az átlátszó üveg, hogy mindenki láthassa, mit rejt
  • a belül csúszós falu üveg, amiből minden esetben ki lehet nyomni a ketchupot az utolsó cseppig
  • a fejjel lefelé fordítható üveg és a cseppmentes kupak
  • és a minden igényt kielégítő termékkínálat, melyben az organikustól a zöld ketchupig minden megtalálható

Mi lesz a következő dobása Amerika legkedveltebb ketchupmárkájának? Epekedve várjuk!

Még több információt a HEINZről itt találsz!

Játssz és nyerj!

2018. július 24 - augusztus 14. között küldd be HEINZegj receptversenyünkre a Nosalty oldalára feltöltött kedvenc grill fogásod receptjét saját fotóval, és nyerd meg a 3 grillcsomag egyikét! A játék leírását a Játékszabályzatban találjátok!

Milyen recepteket várunk a versenybe?

Bármely olyan grill recepted benevezheted, amelyhez szívesen adnál ketchupot vagy ketchuppal készített szószt, akár a sütésnél, akár a tálalásnál.

Nyeremények

A verseny során 5 szerencsés nyertest jutalmazunk:

1.) A két legtöbb szavazatot kapott recept beküldője és a Nosalty szerkesztői által legizgalmasabbnak talált recept beküldője 1-1 db grillsütőt nyer, tehát összesen 3 db grillsütő talál gazdára.

2.) Plusz a receptszavazók között 2 db Nosalty szakácskönyvet sorsolunk ki.

Szavazz és nyerd meg az alábbi Nosaltys könyvek egyikét!

A játék időtartama: 2018. július 24 - augusztus 14. 23:59

A játék eredményhirdetése: 2018. augusztus 15. 14:00

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

 

A versenyünk véget ért, nyerteseinknek gratulálunk nyereményeikhez!

A Nosalty szerkesztősége által választott recept:

Timu - Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral

Legtöbb szavazatot kapott két receptbeküldő:

Valeszka - Grillezett halfilé

NapsütötteVidékünkön - Szilvamázas grillezett csirke ciabattában pikáns szósszal

Szakácskönyvet nyertek:

Fazek3

Mi van itthon

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Thu, 2018-08-16 13:43

Kedves Szakácsaink!

Először is köszönjük, hogy részt vettetek receptversenyünkön. Szuper receptek érkeztek! Elnézést, hogy nem tudunk minden kommentre válaszolni, nagyon sok teendőnk van a Nosalty működtetésével kapcsolatban, hogy minden gördülékenyen fusson.
Sajnáljuk, ha néhányan igazságtalannak érzik a versenyt. Mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy saját receptjével induljon és az is, hogy szavazzon. Ez egy szavazós verseny volt és a legtöbb szavazatot kapott recept kapta a nyereményt.
Szeretnénk ha a Nosalty továbbra is egy barátságos közösség lenne, ahol örülünk mások sikereinek, és nem csüggedve várjuk a következő játékot, hiszen biztosítunk mindenkit, hogy lesz még lehetőség játszani és nyerni!
Addig is főzzetek finomakat és kísérletezzetek sokat!

Üdvözlettel,

A NOSALTY csapata

Panelkonyha
Panelkonyha / Panelkonyha Thu, 2018-08-16 00:25

Azert lekellene tisztazni h ez egy like vadasz verseny volt nem szakacsverseny...
Szegyen 1 oldal
Nehez lett volna zsurizni az eteleket?

temesvaria
temesvaria Thu, 2018-08-16 06:14

Jól látod! Én nem neveztem, de a látott kommentek miatt az utolsó 24 órában gyakran tértem vissza a "verseny" oldalára. Egyrészt a meghirdetett 14-e 23:59 helyett 13-a 23:59-kor tűnt el a "szavazok" gomb. Majd dél körül visszakerült, egyúttal a regisztráció idejét gyorsan kitolták, mert az egy nappal korábban véget ért, mint a verseny (ergo menet közben gyorsan versenyszabályzatot is módosítottak).
Tulajdonképpen az, hogy a versenyt a vége előtt egy nappal befejezik, tudatták az arra járó potenciális voksolókkal, hogy ennyi volt vége. Majd újranyitották és...
A lényeg: kedves győztes ezen utolsó 12 órában (mivel fél napig nem lehetett szavazni, 50, azaz ötven (!!!) szavazatot kapott (adott le magára).
Figyelembe véve a recept minőségét, a fent leírtakat, valamint, hogy a szervezőktől semmi reakciót nem kapunk, jól mondod, like verseny, jó eséllyel hátszéllel...

katharosz
Katharosz / katharosz Wed, 2018-08-15 22:05

T. Nosalty!
Vajon mi az oka, hogy ezekre az egyáltalán nem alaptalan kritikákra semmilyen válasz reakció nem érkezik. Én is neveztem egy általam méltónak tartott receptet, de ezt látva, tapasztalva nagyon megbántam!
Üdv. Katharosz

temesvaria
temesvaria Thu, 2018-08-16 06:30

Kedves Katharosz!

Úgy gondolom, az a baj, hogy van ez az egyébként jó és a szakmában minőségi oldal. Véleményem szerint odafent jóindulattal szerveztek egy versenyt, de a végrehajtók már mutyi alapon kezelik. Nyílván megéri egy 45eurós grillre rámenni és kockáztatni a becsületet. Eddig vélemény rész volt, mert annak van szabadságjoga, tehát elhangzott.
DE pofátlan módon történt, ami történt, mert a szerzemény a Kotányi hal fűszerkeverék hátulján megtalálható annyi különbséggel, hogy ott fogast használnak, illetve tepsiben sütik ki. Persze igazodni kellett a like-fight kiírásához.
Egyébként gratulálok a receptjeidhez, azok valóban receptek, szép munkák:-)

temesvaria
temesvaria Wed, 2018-08-15 15:57

Nem mondjátok, hogy tényleg Vegeta nyert!? Tényleg kezd szánalmas lenni az oldal.

Panelkonyha
Panelkonyha / Panelkonyha Wed, 2018-08-15 12:38

Ht az a halas recept vicc kategoria...
So bors hal grillsuto...
Ennyibol all 1 elso osztalyu recept?
Kellett volna nevezzek a grillezett virslivel
Lehet nyernek vele

koplarovicsantal
koplarovicsantal Tue, 2018-08-14 21:21

Játékszabályzat 8. pontja: "A Nosalty minden esetben e-mailen értesíti a beküldőket, hogy az adott recept elfogadásra került-e, és indulhat-e a Receptversenyen"
Tehát az adott recept elolvasásra, elbírálásra került, hogy ez így az az oldalhoz méltó teljesítmény. VAGY valaki átengedte véletlenül vagy saját érdekből. Mivel a korábbi kommentekre szinte azonnal reagáltak, így feltehetően a mai vélemények sem kerülték el az ottaniak figyelmét, de itt meg is állt a folyamat, azaz a véletlenül verzió esélye csökkent. A rejtély megoldása és az esetleges válasz/reakció (kizárás?) érdekében az ügyet a Centrál Csoport illetékes szintje elé célszerű vinni, mert egy ilyen kisstílű esettel alsó szinten járatják le Magyarország vezető kiadóvállalatát.

edit gyori
edit gyori Tue, 2018-08-14 18:52

Van egy nagyon jó vajas kenyér receptem.Most már sajnálom,hogy nem neveztem vele,mert nyilvánvalóan ide ez is elég lenne,és még meg is nyerhetném vele a fődíjat..
Remélem komoly,hogy a halas “ recept” vezet,mert viccnek rossz lenne.
Sajnálom,hogy itt ez a színvonal elég egy receptversenyhez.. :(

temesvaria
temesvaria Tue, 2018-08-14 19:05

Csak ketchuppal tálald, a hallfilé is azzal van. Lehet a duplaelles hal a játék Tükhéje.
Egyébként én grillezett kenyéren gondolkodtam, amit általában pirítósként ismerhet a szakma plénuma. Fokhagymával dörzsölném be, mert ott fortélyként bevethetném a gumikesztyűt.

EnniMindigJo
EnniMindigJo Tue, 2018-08-14 15:56

Kedves Nosalty!

Igaz regisztráció nélkül, de évek óta örömmel használom oldalukat, mint mezei felhasználó. Sok ízletes ételt, remek receptet találtam és használtam fel az oldalukon/oldalukról. Most is ezért érkezem, mikor felfedeztem, hogy verseny is van! Gondoltam ez jó móka lesz, találok valami új finomságot, amit elkészíthetek. Aztán jött a fekete leves, amiért a regisztráció mellett döntöttem, főleg mikor olvastam a fórumán, hogy nem csak engem döbbentett meg a látvány. A RECEPTversenyt egy akár ételízesítő dobozán fellelhető fecni vezeti! Már a jelentkezéskor kellene az ilyen, az oldal minőségéhez és nivojához nem méltó próbálkozást annulálni, mert az érdeklődő látogató általában elölről kezdi a válogatást és ha nem rutinos látogató, akkor az oldalról alkot rögtön véleményt, hogy ez a Nosalty-n a leginkább elismert alkotás. Egyébként maga a verseny jó gondolat, vannak valóban minőségi alkotások, melyeket örömmel fogok kipróbálni!

akkorminemfoglalt
Katácska / akkorminemfoglalt Mon, 2018-08-06 12:26

Tisztelt Nosalty!
Szeretnék a receptversenybe benevezni. A kép feltöltésénél már elakadtam, ugyanis átméretezést kér. Én sajnos nem tudom, hogy hogyan kell, ismerősöm pedig nincs a közelben, aki segíteni tudna. Nagyon szeretnék részt venni, viszont így sajnos nem fog sikerülni! Szeretném a segítségüket kérni, hogy valahogy ez összejöjjön, amit előre is megköszönök! További szép napot! Üdv. Molnár Istvánné

NoSalty
Nosalty / NoSalty Mon, 2018-08-06 13:31

Kedves Molnár Istvánné!

Bármilyen képszerkesztő programmal (pl. Paint) le tudja kicsinyíteni a fényképet. Vagy küldje el a beszerkeszteni kívánt fotót az info@nosalty.hu-ra, mi lekicsinyítjük Önnek, visszaküldjük, és így már fel tudja tölteni a receptet.
Üdvözlettel:

Nosalty

Spider Girl
Spider Girl / Spider Girl Sat, 2018-08-04 20:14

Tisztelt szerkesztőség! Köszönöm a lehetőséget hogy részt vehetek a Heinzegj játékban, de az a probléma merült fel hogy egyáltalán nem lehet szavazni se régi regisztráltnak, se újnak. Kérem nézzenek utána.
Előre is köszönöm.
Tina

NoSalty
Nosalty / NoSalty Sat, 2018-08-04 20:31

Kedves Tina!

Teszteltük, nem tapasztaltunk fennakadást, tehát lehet szavazni a receptversenyen elindított receptre. Szavazni regisztrált Nosalty felhasználói profillal lehetséges, miután bizonyította, hogy nem robot és elfogadta a játékszabályzatot, a rendszer rögzíti szavazatát.
Ha mégis bármiféle problémát tapasztal, kérjük írjon levelet az info@nosalty.hu címre a hiba pontos leírásával (ha print screent is küld, annak nagyon örülünk).
Üdvözlettel:

Nosalty