Hazait, szeretettel – 100% friss és magyar hús az ALDI-ban

Az ALDI állandó kínálatában egyre többféle friss, hazai húsárút találunk, az áruházlánc magyarországi piacra lépése óta törekszik arra, hogy vásárlóinak kiváló minőségű termékeket nyújtson, kedvező áron.(x)

Az ALDI állandó kínálatában* kapható friss húsok kizárólag magyar forrásból érkeznek az áruházlánc üzleteibe, azaz csak hazai tartású és vágású alapanyagok kerülnek a vevők kosarába. Az ALDI Magyarország a vállalat piacra lépése óta folyamatosan arra törekszik, hogy a vásárlók igényeit kiszolgálva, a lehető legjobb ár-érték arányú árukat kínálja, és ahol csak lehet, ott magyar forrásból szerezze be a termékeket. Ennek a szemléletnek köszönhetően a vevők az ízlésviláguknak leginkább megfelelő, kiváló minőségű alapanyagok közül válogathatnak, alacsony áron.

100% friss és magyar hús az ALDI-ban

Az ALDI folyamatosan bővíti frisshús-választékát; csak az idei évben 10 termékkel növelte kínálatát, így a vásárlók már több mint 50 friss szárnyas-, sertés- és marhahús közül választhatnak az áruházlánc hűtőpultjaiban.

Főzz 100%-ban hazai húsokkal!

*A Hazait, szeretettel - 100% friss és magyar hús kijelentés az ALDI által forgalmazott friss húsok közül azon termékekre vonatkozik, amelyek az állandó árukészlet részét képezik. Az állandó kínálatban található valamennyi friss hústermék 100%-ban magyar alapanyagokból és magyar beszállítópartnerektől származik.

Állandó kínálat alatt pedig azokat a termékeket értjük, melyek az ALDI-üzletekben a vásárlók számára folyamatosan elérhetőek, vagyis nem időszakosan, szezonálisan vagy a készlet erejéig meghirdetett termékek. Az ALDI friss húsai közé a hűtőpultokban található, nyers, feldolgozatlan hústermékek tartoznak

Keress még több ALDI Friss hús terméket itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek