Gyümölcsösen üde sörkülönlegességgel jelentkezik a Soproni

Magyarország első nagyüzemi meggy ale-jével visz újabb színt a sörkülönlegességek hazai kínálatába a Soproni.

Április elején kerül a boltokba a Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale, ami a típus karakterjegyeit dobja fel a meggy friss, édeskés ízével. A szűretlen, felsőerjesztésű sörkülönlegesség valódi meggysör: a magyar fogyasztók egyik kedvenc gyümölcséből készült koncentrátum a sörrel együtt erjed. Ezáltal intenzitása és testessége sokkal meghatározóbb, mint azoknál az italoknál, amelyeket a sör erjedését követően ízesítenek.

A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale-ben a meggy édes-fanyar ízjegye dominál – pontosan úgy, ahogyan a magyar fogyasztók igazán kedvelik. A Soproni legújabb dobása is 100 százalékban magyar árpából készül. A Soproni célja, hogy az új sörrel még nagyobb választékot kínáljon, tovább bővítve az IPA, APA, Démon sörkülönlegességeket felvonultató Óvatos Duhaj családot.

„Az ale a hazai sörpiac legdinamikusabban fejlődő kategóriája, a meggy pedig egyértelműen hazai kedvenc a gyümölcsök között, ezért döntöttünk ezen kombó mellett” – mondta Mottl-Molnár Orsolya group brand manager, aki kitért a termék bevezetését megelőző fogyasztói kutatásokra, amelyek egyértelműen a meggy ale-t hozták ki befutónak.

Receptajánló:

A Soproni Óvatos Duhaj család sörkülönlegességeivel a HEINEKEN Hungária a rendhagyóbb ízeket kedvelő fogyasztók kedvét keresi, azoknak szerezve ezúttal örömet, akik a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben. A Soproni a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az ízélményekre. Ezen törekvés jegyében speciális, edukációs célú ételpárosítási platformot indít útjára. A Soproni Óvatos Duhaj család legújabb, meggyes tagjához például sajtokat vagy édes-gyümölcsös sajttortát ajánlanak a szakértők.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek