5 gyümölcs, amit érdemes krémlevesíteni és 4, amit nem

Ugyan a nyár már a végét járja, a gyümölcsök sokasága még egy darabig velünk marad. Továbbra is készíthetünk nyers vagy főzött krémleveseket, édesen, színesen, selymesen. De mégis milyen gyümölcsből?

A napfényből a lombhullásba tartunk, ezen a ponton pedig várakozással nézünk előre, s nosztalgiával tekintünk hátra az elkövetkező s már elmúlt gyümölcsökre, a belőlük készített ízletes étkekre. Remélhetőleg nagyrészt sikerekre emlékezhetünk, persze a főzésben a kudarcok sem kerülhetők ki mindig. Vegyük csak a gyümölcskrémlevesek esetét: az ember azt hinné, játszi könnyedséggel turmixolhat bármilyen alapanyagot ízes lévé – azonban a látszat gyakran csal, vannak ugyanis olyan delikvensek, amelyekkel nem járunk olyan jól.

Lássuk most a listát, amelyben felsorakoznak mind a pozitív, mind a negatív példák. Szolgáljon segítségként a jövőben, védjen meg a kudarcoktól!

Nézd meg galériánkban a krémlevesre alkalmas és kevésbé alkalmas gyümölcsöket!

Príma receptek nyárra, őszre:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több zöldséges-gyümölcsös cikk vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek