A grillázs egyike azoknak a cukrásztermékeknek, amelyektől (bizonyos szintig jogosan) tart az otthon alkotó hobbiszakács. Már maga a karamell készítése – attól függetlenül, hogy mindössze egy alapanyag kell hozzá és egy lépésből áll – is sokakon kifog, ha pedig ehhez hozzáadjuk a forró, olvadt, diós cukorral való óvatos munkát, a lapítást és formázást, csak tovább erősödhet bennünk a félsz. Pedig mindenképpen megéri kipróbálni, megtanulni, majd tökéletesíteni a grillázs készítését, sőt, a továbbfejlesztéssel is elszórakozhatunk, lecserélhetjük például a diót egy jó pár másik, izgalmas alapanyagra.
Nézd meg galériánkban a grillázsba forgatható alapanyagok listáját!
Receptek, amelyekben elkél egy kis grillázs:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hajmeresztő konyhai ötletek várnak: