Kiakadtak a netezők Gordon Ramsay tojáspucolós trükkjén

Általában a sztárszakács, Gordon Ramsay szokta kritizálni az embereket a konyhában végzett tevékenységeik miatt, azonban most ő kapott kemény bírálatot a netezőktől.

A tojáspucolás egyáltalán nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha (félig) lágytojásról beszélünk. Nemrégiben Gordon Ramsay-nek is meggyűlt vele a baja, amikor is egy ramenhez készített tojást: hat percet főzte a fazékban, aztán jeges vízbe rakta, hogy megállítsa a főzés folyamatát.

Ezt a módszert sokan alkalmazzák, így nem is ezt kritizálták a netezők, sokkal inkább azt, hogy mielőtt a hideg vízbe tette a tojást, megtörte a héjat az alján, és még bele is fújt.

Gordon Ramsay szerint így sokkal könnyebb megpucolni a tojást.

@gordonramsayofficial #Ramen needs a perfect yolky #egg to go with it….here’s my tips to make the perfect soft boiled egg from #Ramsayin10 ! #tiktokcooks #learnontiktok ♬ original sound - Gordon Ramsay

Egyes kommentelők teljesen kiakadtak azon, milyen undorító ez a módszer, hiszen senki sem akarja, hogy valaki megfújja a tojását. Egy másik hozzászóló azonban felhívta arra a figyelmet, hogy éttermében vélhetően nem így készíti Ramsay a tojást, itt azért alkalmazta ezt a trükköt, mert éppen otthon volt.

Forrásunk volt.


Még több Gordon Ramsay:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek