Gordon Ramsay megevett egy cuki állatot, és ezért sokan utálják

Elstartolt a sztárséf új dokusorozata. Már az első adás nagy port kavart.

Azt már tudjuk, hogy Gordon Ramsay egy dolgot soha sem enne meg, most viszont egy egészen bizarr ételt fogyasztott, ami néhány rajongójának nem tetszett. Vasárnap mutatták be a szabad szájú séf legújabb dokusorozatát a National Geographic-on, a Gordon Ramsay: Uncharted-et (Feltérképezhetetlen). Az első epizódban Ramsay Peruba látogatott, ahol TENGERIMALACOT evett.

"Nem tudjátok, mit veszítetek. Most mondom, ez isteni!" - mondta a sztárséf a tévékamerába, hozzátéve, hogy a tengerimalac húsa olyan ízű, mint a sült szopós malacé.

Tengeri malacot egyébként évezredek óta fogyasztanak Peruban, évente több milliót. A tévénézők ennek ellenére teljesen kiborultak azon, amit Ramsay tett. Talán nem meglepő, hogy a legjobban a tengerimalac-tartók voltak felháborodva. Mások pont, hogy megvédték a sztárszakácsot, aki maga is reagált az őt ért támadásokra. Gordon stílusosan csak annyit írt ki közösségi oldalára, hogy a kukacok is finomak, ha jól vannak elkészítve.

Gordon valószínűleg fog még felbolydulást okozni az új műsorával. Laoszban például olyan whiskyt ivott, amiben gekkók aszalódnak.

Ezeket olvastad már?

via Independent

Címlapfotó:Amy Sussman / Staff / Getty Images

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek