Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamarosan új szerepben lehet látható Gordon Ramsay

Egészen különleges terepen szeretnék látni rajongói Gordon Ramsay-t. A világhírű séf sokak szerint lenne tökéletes választás A kis hableány című film egyik fontos szerepére.

Az elmúlt hetekben rengetegen támogatják vagy éppen támadják A kis hableány című mesefilm élőszereplős változatának ötletét. A Disney-nek bár határozott elképzelései vannak azt illetően, ki legyen a főszereplője a mese filmváltozatának, természetesen az internetezőknek is megvan a saját listája arról, kit szánnának egy-egy fontosabb szerepre. 

A twitteren többen is olyan bejegyzést tettek közzé, mely szerint a történet egyik kulcsfontosságú szerepére tökéletes jelölt lenne a csípős stílusáról is híres Gordon Ramsay. 

Hogy kinek a szerepére lenne tökéletes választás Ramsay az internetezők szerint? 

Természetesen nem más, mint Louis szerepére, aki az 1989-es mesefilmben Erik herceg kelekótya és igencsak gonosz séfje volt, többek között ő akarta élve megfőzni Sebastiant, a főszereplő rákot. 

A Disney eddig még egyáltalán nem reagált az internetes feltevésre, miszerint Gordon Ramsay szerepelhetne a francia séf szerepében, a rajongók azonban már szinte jelenetekben gondolkodnak azt illetően, hogyan szivatná meg a konyhafőnök a kések közé keveredett kis rákot. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via 9gag

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!