Gáz vagy elektromos: melyik tűzhely jobb főzéshez?

Van, aki az egyikre esküszik, míg más el sem tudja képzelni, hogy azt használja. De kinek van igaza?

Először is, szögezzük le, hogy a válasz nem teljesen egyértelmű, hiszen egy szubjektív dologról van szó. Általánosan az látható, hogy az emberek azt kedvelik, amelyiket megszokták, tehát ami mellett felnőttek. Emellett az egyéni döntésekben szerepet játszik a biztonság, az, hogy az illető milyen gyakran főz, illetve hogy melyik típust könnyebb számára használni.

Az alábbiakban néhány olyan változót nézünk mely, amelyek szerint érdemes összehasonlítani a különböző tűzhelyeket, főzőlapokat.

Forrásunk volt.


Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...