A 3 leghatékonyabb forrólevegős sütőtisztító praktika

Így tisztítsd meg a forrólevegős sütődet, hogy olyan legyen, mint újkorában.

Szinte biztos, hogy a kedvenc konyhai készülékeid közé tartozik a forrólevegős sütőd, amiben ropogós halrudakat vagy hozzáadott olaj nélküli, isteni csirkeszárnyakat szoktál készíteni. Bár rendkívül praktikus az airfryer, ennek ellenére minden használat után alaposan meg kell tisztítani. Még akkor is, ha minimális mennyiségű olajat használtál, mivel a sok ételdarabka és a zsír könnyedén felhalmozódhat a sütőben, ami kellemetlen szagokhoz vezethet. Akár kosárszerű, akár tálcás forrólevegős sütőt használsz, a következőkben megmutatjuk neked a legjobb tisztítási tippeket.

Nézd meg a galériában, miként tudod tökéletesen megtisztítani az airfryert

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Legújabb receptek

Chimichurris csirke

A chimichurri csirke egy fantasztikus, dél-amerikai (főként argentin) ihletésű étel, ahol a friss fűszernövényekből készült chimichurri szósz fűszerezi meg a csirkét. Az alábbi ...

Egyszerű cukkinifőzelék

A cukkinit annyi mindenre használjuk a konyhában, ugyan miért ne főzhetnénk hát belőle főzeléket is? Az alábbi recept végletesen nyárias, ízeiben valahol a tökfőzelék felé tendál, ...

Trópusi mézes krémes

Egyszerűen imádjuk a mézes krémest, a kánikulaszezon kezdetével pedig úgy éreztük, ideje nyári köntösbe öltöztetni kedvencünket. A hagyományos, vajas darakrémet ezúttal kókuszosra ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem sima víz, nem bolti gyümölcslé: ez a legjobb hidratáló...

Nyáron különösen oda kell figyelni a megfelelő hidratálásra, ami nem mindig könnyű, hiszen a vízre könnyen rá lehet unni, ha literszámra kell inni. Mi most egy olyan alternatívát mutatunk az idősebb korosztály számára, amely felfrissít, és segít, hogy hidratáltak maradjunk!

Top Receptek

Tiramisu 5. - az "igazi"

Ezt a receptet egy kedves mesterszakács barátomtól tanultam, aki meg Olaszországban tanulta. Sőt, a Szardínián élő barátnőmmel is konzultáltam, és ők is így készítik, annyi ...

Zöldborsóleves vajgaluskával

Semmi különös nincs a storyban, leszámítva azt, hogy nyáron friss alapanyagból sokkal ízletesebb ez az egyszerű leves, mint a mirelit borsóból, azon kívül pedig pont olyan hamar ...