Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 híresség, aki gyorsétteremben kezdte karrierjét

Minden kezdet nehéz, ezt még a legnagyobb sztárok is tudják, akik közül sokan gyorséttermek alkalmazottjaiként kezdték pályafutásukat. 

Néha jól esik emlékeztetni magunkat arról, hogy még a Föld leghíresebb embereinek is rögös út vezetett a világhírnév felé. A következőkben olyan színészeket, énekeseket és közéleti személyiségeket láthattok, akik híressé válásuk előtt nem máshol, mint gyorséttermi konyhákban keresték meg a kennyére valót pénzt. 

1. Pink

Ha a Hírességek sétányát gyorséttermi dolgozók neveivel díszítenék, Pink csillagát valószínűleg az utca legforgalmasabb pontján helyeznék el. Az énekesnő fiatalon dolgozott a McDonald's, a Pizza Hut és a Wendy's konyháján is, bár utóbbinál csak másfél órát töltött el, ugyanis nem akart a sült krumpli sütés felelőse lenni. Saját állítása szerint nagyon messze volt attól, hogy a hónap dolgozója legyen, sokszor cigarettázott a drive-thru ablakában, és ingyen osztogatta barátainak a sült krumplikat. 

2. Eva Longoria

A Született feleségek főszereplője színészi karrierje előtt szintén egy Wendy's étteremben dolgozott szülővárosában, a texasi Corpus Christy-ben. Longoria annyira szorgalmas és ügyes munkaerőnek bizonyult, hogy a 15. születésnapját saját maga finanszírozta, 18 évesen pedig már ő vezette az éttermet. 

3. Chris Pratt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

A galaxis őrzői és a Városfejlesztési ügyosztály főszereplője az ezredforduló éveiben a Bubba Gump Shrimp Co. nevű étteremlánc egyik felszolgálója volt. A színész nemrégiben egy Instagram posztban emlékezett meg az étteremben töltött időkről. 

Tudtad? 

A Bubba Gump Shrimp Co. étteremláncot az 1994-ben készül Forrest Gump című film ihlette. 

4. Barack Obama

Még jóval azelőtt, hogy megválasztották volna az Amerikai Egyesült Államok 44. elnökének, Barack Obama a Baskin-Robbins nevű  fagyizó pultjában dolgozott, ahol állítása szerint rengeteget tanult az életről, a felelősségről és a kemény munka gyümölcséről.

5. Madonna

A világ egyik leghíresebb és hírhedtebb énekesnője sem egy pillanat alatt vált híressé, zenei karrierjét neki is egy gyorséttermi munka előzte meg. Madonna a híres Dunkin' Donuts pultosa volt a Times Square-en, ám már az első napon kirúgták, mert véletlenül leöntött egy vásárlót zselével.

6. Brad Pitt

Brad Pittnek igazán különleges munkája volt az El Poco Loco nevű mexikói étteremben. A színész egy hatalmas plüss csirke bőrébe bújva a bejárat előtt állva invitálta be a vendégeket.

7. Jeff Bezos 

Hosszú út vezetett odáig, míg a világ leggazdagabb embere egy garázsban kezdődő vállalkozást épített világméretűvé. Fiatal korában nyári munkára Jelentkezett a McDonald's-ba, ahol rögtön az első héten körbekerítette őt egy hatalmas adag kifolyt ketchup. 

8. Julia Roberts 

Gondoltad volna, hogy Julia Roberts valaha Barack Obama munkatársa volt? Persze nem egy helyen, a híres Baskin-Robbins fagyizó ugyanis Amerika-szerte ismert étteremlánc. Julia Roberts és Barack Obama mellett Taryn Manning, Eric Dane és Rosie O’Donnell is dolgozott itt. 

9. Megan Fox

A Transformers filmekből is ismert színésznő smoothie-kat készített a floridai St. Petersburg városában, ráadásul munka közben volt, hogy egy nagy banánjelmezben kellett szórakoztatnia szomjas közönségét. 

10. Amy Adams

Az Éles tárgyak és az Éjszakai ragadozók főszereplője diák korában egy Hooters (a Nagyfiú című Adam Sandler filmben csak Didibárként ismert) étteremben dolgozott hostessként, az itteni munkából összegyűlt pénzt pedig első autójára költötte.  

EZ IS ÉRDEKELHET:

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!