Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért az ételért él-hal a kis György herceg – Fogadjunk, hogy te is imádod!

Az imádnivaló György herceg is ugyanolyan kisfiú, mint a kortársai, ha evésről van szó. Kedvenc ételével legalább olyan örömmel maszatolja össze magát, mint bármelyik gyerek.

Vilmos herceg első szülött fiáról, György hercegről egyre többször esik szó, amit nem csodálunk, hiszen már most kész kis egyéniség. A cukibbnál cukibb fotókkal mi sem tudunk betelni, elég, ha Harry bácsikája esküvői képeire gondolunk, vagy azokra a fotókra, ahol tündéri iskolai egyenruhájában feszít.

György herceg a pizza elkötelezett híve

Miközben a kis György herceg tízóraira friss gyümölcsöket kap iskolájában, és egészségesebbnél egészségesebb ételeket szolgálnak fel neki a londoni Thomas’s Battersea magániskolában, valójában pontosan olyan ízekre vágyik, mint a legtöbb gyerek (és felnőtt). A kis trónörökös kedvenc étele nem más, mint a pizza, amit nemcsak falatozni, hanem elkészíteni is szeret. De szenvedélyével nincs egyedül: húga, Charlotte hercegnő sem mond nemet a pizzára, sőt!

Az olaszok egyik gasztro remekének tésztáját a két testvér örömmel dagasztja, gyúrja, akkor is, ha csirizes lesz a kezük – persze, melyik gyerek ne szeretné azt, ha bepiszkolhatja a kezét?! Egy nap, György is megismerkedik majd az előkelő királyi étkekkel, amik között biztosan talál majd kedvére valót, de le merjük fogadni, hogy a pizzát akkor sem fogja tudni kiszorítani egy étel sem.

A pizza is lehet egészséges

Az elmúlt években sok vitát váltott ki, hogy a pizza egészséges, vagy sem. A pizza lehet egészséges, csupán attól függ, hogy milyen alapanyagokat használunk, és természetesen, az elfogyasztott mennyiség sem mindegy. Ha a pizzatésztát mi készítjük otthon, akkor érdemes rozslisztet használni, és a tésztát vékonyra nyújtani.


Ha feltétnek cukormentes paradicsompürét, pulykasonkát, halakat, tenger gyümölcseit, zöldségeket, mozzarella sajtot és parmezánsajtot használunk, biztosak lehetünk benne, hogy egészséges ételt tehetünk az asztalunkra. Te hogy szereted a pizzát?

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!